Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Paper Dungeons, Sobek en Maracaibo: The Uprising nieuw bij Geronimo Games

De nieuwe bordspellen vliegen je om de oren. Ook Geronimo Games heeft er weer een aantal gelanceerd, te weten: Paper Dungeons, Sobek en Maracaibo: The Uprising! Allen liggen nu in de (digitale) winkels!

Paper Dungeons
A dungeon scrawler game! In deze originele roll & write leid je een groep helden op avontuur doorheen een kerker. Je zult kamers verkennen, magische voorwerpen gebruiken, schatten verzamelen en monsters verslaan voor roem. Je kunt de dobbelstenen op verschillende manieren inzetten en er zijn meerdere pistes naar de overwinning. Toch kan er aan het einde van de 8e ronde maar één heldengroep winnen. 

Paper-Dungeons
Sobek
In Sobek verzamel je sets tegels met hetzelfde handelsgoed om zo punten te scoren. Het selectiemechanisme via de Ankh-pion zorgt daarbij voor de nodige interactie en tactiek. Sobek: 2 Spelers werd ontworpen door Bruno Cathala (Kingdomino, 7 Wonders Duel, Trek 12) en Sébastien Pauchon (Jaipur). Alleen al deze informatie zou reden moeten zijn voor gegarandeerd succes. 

Sobek: 2 Spelers brengt je terug naar de tijd van het oude Egypte langs de oevers van de Nijl. Daar wordt een tempel gebouwd voor de god Sobek en vlakbij ontstaat een grote markt, vol bedrijvigheid. Zowel jouw handelaarsgilde als die van je tegenspeler willen absoluut voordeel halen uit deze unieke kans. Kies slim welke goederen je bemachtigt en aarzel niet om je tegenstander te blokkeren, maar pas op voor de woede van de god Sobek die de meest corrupte handelaar zal treffen.

Sobek
Maracaibo: the Uprising
De langverwachte uitbreiding voor het bekroonde basisspel Maracaibo, een expertenspel van de hand van Alexander Pfister. In Maracaibo: The Uprising wordt de roep naar onafhankelijkheid steeds luider in het Caraïbisch gebied. Aan de spelers de keuze of, en hoe, ze zich willen mengen in de strijd. Voor fans van Maracaibo lijkt deze uitbreiding een must-have dankzij de dubbellagige spelersborden, toegenomen asymmetrie, nieuwe kaarten, 6 spelmodules en nieuwe verhalende campagne. 

Maracaibo

Zit er een toppertje voor je tussen die je absoluut in huis moet halen?

Geplaatst door Linnsane op 08-04-2022 09:00
Aantal keer bekeken: 844

Reacties

Door Vincenl83 (22 reacties) op 08-04-2022 11:29
( PM )
Ik kijk heel erg uit naar Maracaibo: the uprising. Gezien ik de NL basis Maracaibo heb was het dus even wachten voor de NL versie van de uitbreiding. Ben erg benieuwd!