Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

10% kortingscodes voor Valhallaboardgames

De website van Valhalla Boardgames hebben we al eerder in de belangstelling gezet. Op deze zonnige zaterdagmiddag doen we dat weer, want er zijn weer kortingscodes in omloop. Met de codes krijg je 10% korting op je bestelling.

De codes luiden als volgt:
KELLYBORDSPELLIE 
LOTBOARDS 
POKEMOM10 
WOPA10

De codes zijn mogelijk gemaakt dankzij de trouwe volgers van Valhalla (Boardgames), oftewel de Valkyries en Einherjar. Oftewel: breng mensen naar de poorten van Valhalla en verdien leuke beloningen!

"Hoe werkt het?
1) Als je toegelaten wordt, krijg je een gepersonaliseerde kortingscode die je kan delen met je followers, vrienden of familie. Je kan hem natuurlijk ook zelf gebruiken ?
2) Met deze code krijgen gebruikers een vast % korting op hun aankoop in de webshop. Die code is geldig op ALLE artikelen (op bord- en kaartspellen maar dus ook op Pokémon en Magic)!
3) Gebruikt iemand jouw code? Dan krijg je een bedrag aan spaarpunten afhankelijk van het bestelde bedrag. Deze spaarpunten leveren je direct korting op in de webshop. Er zit geen limiet op, dus hoe meer jouw code gebruikt wordt, hoe meer je spaart! Zo kan je misschien zelfs wel gratis shoppen ?
Meer info of wil je je aanmelden? Stuur een DM of een mailtje naar info@valhallaboardgames.nl"

Shoppen maar! 

Kan een illustratie zijn van de tekst 'VALHALLA'

Geplaatst door Linnsane op 09-04-2022 15:56
Aantal keer bekeken: 2118

Reacties

Door Streetnerd (728 reacties) op 10-04-2022 22:50
( PM )
Maar met korting alsnog duurder dan andere shops met zonder korting :/
Door ValhallaBoardgames (18 reacties) op 11-04-2022 08:15
( PM )
Quote:
Maar met korting alsnog duurder dan andere shops met zonder korting :/

We doen altijd ons best om de prijzen zo goed mogelijk te maken en blijven prijswijzigingen doorvoeren waar mogelijk. Niet bij alles kunnen we het zo goedkoop aanbieden als b.v. Bol.com natuurlijk en de leveranciers hebben hun prijzen de laatste weken ook flink verhoogd.

Heb je specifieke spellen die je te hoog vond? Dan ga ik er zeker eens naar kijken.
Door Rizzyy (115 reacties) op 11-04-2022 12:53
( PM )
Quote:
Maar met korting alsnog duurder dan andere shops met zonder korting :/
ik vind het wel ok hoor, heb nu Dune Imperium en Isle of Cats voor samen €89,90, ik kreeg dat nergens anders voor elkaar