Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games Nieuws: Ark Nova, Gobby Magazine en nieuwe spellen

We hebben een hoop nieuws wat betreft White Goblin Games. Tijd voor een overzicht van wat je de afgelopen week allemaal gemist hebt:

Ark Nova
Allereerst Ark Nova, toch wel het paradepaardje van White Goblin Games van dit voorjaar. Het bordspel ligt nu in de winkels. 

In Ark Nova plan en ontwerp je een moderne dierentuin met het uiteindelijke doel om de meest succesvolle dierentuin te hebben. Je bouwt verblijven, huisvest dieren en steunt natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld. Specialisten en unieke gebouwen kunnen je tijdens het spel helpen om bepaalde doelstellingen te realiseren.

Ark Nova (NL)

Gobby Magazine
Heb jij hem al gelezen? Het gloednieuwe magazine van White Goblin Games: Gobby - Weet wat er speelt. Je komt alles te weten over de nieuwe spellen van de uitgever en er zijn leuke rubriekjes. Het is de opvolger van het magazine Nieuwe Oogst.
Je leest het magazine hier.

Gobby
Nieuwe releases: Wild Serengeti, Grove en Rovers van Scythië
Drie mooie releases die we de komende tijd bij White Goblin Games kunnen verwachten. 

In Wild Serengeti ontdek je de eindeloze vlaktes van de Serengeti met miljoenen dieren in WILD Serengeti. In dit spel ben je één van de regisseurs die is uitgenodigd om ’s werelds beste documentaire te maken over het leven van wilde dieren in Afrika.

Probeer je zoveel mogelijk scènekaarten te voltooien door dieren op het juiste veld op de landkaart neer te zetten. Op de scènekaarten staan verschillende scènes afgebeeld die uitgevoerd moeten worden. Je moet hierbij rekening houden met de volgorde waarin de dieren moeten staan en je moet voldoen aan de terreinvoorwaarden door de dieren in het juiste gebied te plaatsen. Wanneer een scènekaart voltooid is, leg je deze in je videogalerij en ontvang je de beloningen die op de scènekaart staan afgebeeld. Beloningen kunnen bestaan uit punten en likes, maar ook uit voedsel- of VFX-fiches. Iedere beloning brengt voordelen met zich mee.  

Grove is speciaal voor de liefhebbers van solospellen brengt White Goblin Games Grove uit. Grove is een uitdagend kaartspel voor 1 speler waarbij je zoveel mogelijk fruit uit je boomgaard verzamelt. In Grove speel je kaarten waarop verschillende soorten fruitbomen staan afgebeeld. Het is hierbij de bedoeling dat je een boomgaard creëert waarbij zoveel mogelijk fruit elkaar overlapt. Als fruit elkaar overlapt, leg je er een dobbelsteen op waarvan de waarde wordt bepaald door de hoeveelheid fruit in je boomgaard. Als je twee exemplaren van Grove bezit, kun je het spel ook met 2 spelers spelen.

Last but not least is daar Rovers van Scythië. In deze opvolger van het populaire spel Rovers van de Noordzee maak je deel uit van een moedig en krijgsachtig volk: de Scythiërs. Het doel in dit spel is om zo veel mogelijk overwinningspunten te behalen door dorpen in het oude Griekenland, Perzië en Assyrië te plunderen.


Verwacht-WGG

Geplaatst door Linnsane op 25-04-2022 09:53
Aantal keer bekeken: 1661

Reacties

Door Dice_Daniel (45 reacties) op 25-04-2022 20:11
( PM )
Ik vind het leuk dat WGG met een eigen magazine komt, maar wel apart dat ze dezelfde ondertitel/slogan gebruiken die Bordspeler al jaren hanteert.