Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Bluffen met Stranger Things: Attack of the Mind Flayer

Kun jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Stranger Things? Nog heel even geduld, want op 27 mei is seizoen 4 van één van de grootste successen op Netflix eindelijk te zien. Sta je nu te trappelen van ongeduld? Besteed dan je tijd aan het kaartspel Stranger Things: Attack of the Mind Flayer.

"Stranger Things Attack of the Mind Flayer is een snel en innovatief blufspel vol verrassingen, gebaseerd op de populaire Netflix-serie Stranger Things.

De Mind Flayer rekruteert een leger Bezetenen om de aarde aan te vallen, en een aantal van jullie heeft hij al in zijn macht... Blijf waakzaam en zorg ervoor dat hij jou en je vrienden niet aanvalt!

Twee teams nemen het tegen elkaar op: Gezonde tegen Bezeten personages. Gezonde personages moeten de aanvallen van de Mind Flayer weerstaan om het spel te winnen. Bezeten personages moeten ervoor zorgen dat alle Gezonde spelers Bezeten of uitgeschakeld zijn aan het einde van het spel. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en geef je deze aan een andere speler. Je kunt de speler helpen, uitschakelen, of...van team laten wisselen."

Stranger Things: Attack of the Mind Flayer ligt vanaf 13 mei in de (digitale) winkels en is geschikt voor 4 tot 10 spelers vanaf 10 jaar oud.

Stranger-Things

Geplaatst door Linnsane op 26-04-2022 09:00
Aantal keer bekeken: 726

Reacties

Door Hedgehog (1323 reacties) op 26-04-2022 18:36
( PM )
De Franse versie lijkt 20 euro te gaan kosten:
https://www.philibertnet.com/en/repos-productions/109204-strangers-things-5425016925980.html

Hier meer informatie en de (oa. Nederlandse) regels:
https://www.rprod.com/en/games/stranger-things