Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Stap op de Kabeltram in Ticket to Ride San Francisco

Na London, New York en Amsterdam komt er nu ook een versimpelde versie aan van Ticket to Ride die plaatsvindt in San Francisco.

Deze versimpelde versies van Ticket to Ride hebben ten opzichte van de normale Ticket to Ride een stuk kleinere map. Ook is de speelduur is korter; ongeveer een kwartier.

De mappen zijn gevuld met iconische plekken van de betreffende stad.

In het geval van de San Francisco editie leg je routes naar onder andere de Alcatraz en de Golden Gate bridge. Ook worden de trein stukken ingewisseld voor de kabeltram.

Naar verwachting kan je Ticket to Ride San Francisco rond augustus dit jaar in de winkels vinden. Trekt jou deze versimpelde versie aan? Of heb je er wel eens een gespeeld? Laat het weten met een reactie! Je kunt de prijzen hier in de gaten houden.

 

 

Geplaatst door Vincenl83 op 14-05-2022 08:18
Aantal keer bekeken: 1171

Reacties

Door JGB07 (32 reacties) op 16-05-2022 10:36
( PM )
Persoonlijk vind ik de versimpelde versies te kort. Het is echt bedoeld voor een tussendoortje, maar in dat segment zijn genoeg andere (voornamelijk kaart)spellen die je sneller op tafel kunt leggen.

Gevoelsmatig wordt het concept van de verkorte versie nu ook teveel uitgemolken met inmiddels vier steden (Amsterdam, London, New York en nu dus San Francisco) terwijl de verschillen veel kleiner zijn dan bijvoorbeeld in de uitbreidingen van het "grote" spel.

Overigens: als je met 2-3 spelers speelt, is de normale ticket to ride inclusief klaarzetten ook maar 25-30 minuten voor ervaren spelers. (Zeker bij de kaarten voor 2 tot 4 spelers zoals India, Scandinavië en Zwitserland).