Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Extra data om te snuffelen bij White Goblin Games

Onlangs lieten we jullie weten dat het binnenkort mogelijk is om bij White Goblin Games naar binnen te gluren. Het oorspronkelijke bericht kun je hier teruglezen. De beschikbare data waren in mum van tijd volgereserveerd. Gelukkig heeft de bordspeluitgever nieuwe data toegevoegd.

Reserveer snel, want per dag is er plek voor maximaal 25 bezoekers.

De nieuwe data: 3 augustus, 2 september, 16 september, 30 september, 14 oktober, 18 oktober, 20 oktober, 25 oktober, 27 oktober, 11 november en 25 november. Reserveren voor de diverse data is hier mogelijk. 

White-Goblin-Keuken

Geplaatst door Linnsane op 05-06-2022 16:00
Aantal keer bekeken: 2131

Reacties

Door Geitje (81 reacties) op 05-06-2022 23:02
( PM )
Heeft iemand ervaring met deze dag?
Door Lucky Jack (771 reacties) op 06-06-2022 09:51
( PM )
Nog niet, maar over een maandje ben ik ervaringsdeskundige.
Door Mhindimith (42 reacties) op 12-06-2022 22:29
( PM )
Mijn vrouw en ik zijn afgelopen vrijdag geweest. We wonen relatief dichtbij maar er waren zelfs mensen uit Maastricht! Op een industrieterrein omringd door akkerlanden werden we hartelijk ontvangen door Gobby en medewerkers. In hun moderne maar gezellige kantoor kregen we koffie en koekjes. Na een enthousiast verhaal van Harrie de magazijnmeester werden we naar de bovenste verdieping gelootst waar al meerdere tafels met spellen klaarlagen om te spelen. Na een presentatie van Jonny (oprichter) en Elise (projectleider) konden we spelen. Echt leuk hoe je snel het spel uitgelegd krijgt en je meerdere spellen kunt spelen. Ook hadden ze veel van hun spellen waar je de doos kunt openen om de inhoud te bekijken. Op de vrijdag hadden we een leuke groep waarmee we veel tips en tricks hebben uitgewisseld. Alleen het spelen en interactie met andere bordspelfanaten was het al waard maar je krijgt ook nog een mooie korting in hun winkel en een goodiebag! Mooi om te zien hoe de medewerkers en eigenaar trots zijn op hun WGG! Aanrader. Wij komen nog vaker!