Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Aangekondigd - Joan of Arc: Orléans Draw & Write

Het lijkt erop dat bijna elk populair spel nu een Flip/draw/write & Roll variant krijgt. Zo is er onlangs Jeanne d'Arc: Orléans Draw & Write aangekondigd, geïnspireerd op het bordspel Orléans.


In Jeanne d'Arc: Orléans Draw & Write kunnen1-5 spelers het tegen elkaar opnemen in het oude Frankrijk door hun volgers zo slim mogelijk in te zetten. Dit wordt gedaan door elke ronde een aantal volgertegels uit de zak te trekken. Spelers kiezen om de beurt een volger en nemen de acties die overeenkomen met de volger die ze hebben gekozen. Nadat alle volgers zijn opgesteld, wordt de zak gereset totdat je één zak per speler hebt opgebruikt.


Met de volgers kan je goederen verzamelen, gebouwen bouwen, handelsposten oprichten, geld verdienen en bij dragen aan daden. De speler die de door hem/haar gekozen volgers het beste kan gebruiken, scoort de meeste punten en is de winnaar.

Wanneer Jeanne d'Arc: Orléans uitkomt is nog niet bekend.

Wat is jouw favoriete Flip/draw/write & Roll game? Of speel jij graag Orléans en lijkt deze Draw & roll jouw interessant? Laat het weten met een reactie!

 

Geplaatst door Vincenl83 op 14-06-2022 20:19
Aantal keer bekeken: 875

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (566 reacties) op 14-06-2022 20:46
( PM )
Jammer dat er geen componenten plaatjes zijn.
De omschrijving is niet helemaal het verkoop praatje.

Maar ben benieuwd, voor mij zijn Cartographers en Rajas the dice charmers de toppers op het moment.

Isle of cats explore and write moeten we nog testen.