Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dorpen bouwen in Hamlet

Happy Meeple Games is lekker bezig met uitgaven van bordspellen. Dit jaar zijn er al een aantal prachtige releases uitgebracht, denk aan Honey Buzz en Creature Comforts. Later dit jaar verschijnen er onder meer nog: Genotype, Roll Camera, Detecteam en Power Plants. Een gloednieuwe release die je aan je wishlist kunt toevoegen is: Hamlet!

In Hamlet ga je 60 tot 90 minuten lang met 1 tot 4 spelers dorpen bouwen. Dit dorp is echter niet zo heel eenvoudig te bouwen, want je hebt tegels tot je beschikking in allerlei vormen en maten. De bouwers dienen wel voorzien te worden van voedsel en materialen. Zorg voor voldoende gebouwen om een echt dorp te creeeren, pas wanneer de kerkklokken gaan luiden in het dorp is het pas écht af!

Hamlet verschijnt in de winter van 2022.


Kan een cartoon zijn van 2 mensen, buitenshuis en de tekst 'HAMLET HETSPEL EREENDOR BOUWEN HAMLET HET SPEL OVER EEN DORP BOUWEN HAMLT DEZE WINTER SPEL DAVID CHIRCOP'

Geplaatst door Linnsane op 17-07-2022 11:00
Aantal keer bekeken: 1029

Reacties

Door Geert27 (645 reacties) op 17-07-2022 13:36
( PM )
Ik heb deze gebacked via Kickstarter (of was het Gamefound?), maar heel eerlijk gezegd ben ik er een beetje huiverig voor of dit wel echt goed gaat zijn. Gewoon een voorgevoel, ik heb me veel te makkelijk over laten halen om te backen dus had wat spijt achteraf.
Wat me aantrok was dat het een soort bordspel versie van The Settlers is. De vele verschillende vormen tegels (en de chaos die daarbij komt kijken) is één van de dingen die me minder bevielen, en waardoor ik hier achteraf enorm over ben gaan twijfelen.

Anderen die het gebacked hebben?
Door Streetnerd (720 reacties) op 17-07-2022 13:42
( PM )
Quote:
Ik heb deze gebacked via Kickstarter (of was het Gamefound?), maar heel eerlijk gezegd ben ik er een beetje huiverig voor of dit wel echt goed gaat zijn.

Anderen die het gebacked hebben?

Ik was ook aan het twijfelen, maar gelukkig niet gebackd
Door Lucky Jack (767 reacties) op 17-07-2022 14:44
( PM )
Mooi cover en Happy Meeple Games is lekker bezig de laatste tijd. Maar ik heb even wat afbeeldingen op BGG gekeken. Tegels leggen, houten meeples plaatsen... Ik krijg er sterk een Carcassonne vibe bij. En nee, dat vind ik niet positief.
Door Raynie12 (4 reacties) op 17-07-2022 22:51
( PM )
Ik had hem initieel gebacked, maar toen toch op teruggekomen. Maar dat komt omdat mensen hem vergeleken met keyflower, die al op mijn shelf of shame aan het verstoffen is... Maar met bijna 10000 backers en volgens mij zeer positieve reviews van o.a. boardgameco denk ik dat het wel goed zit. En anders zitten er een aantal aardige KS exclusives bij waardoor ik niet denk dat je er veel op zult verliezen mocht het toch tegenvallen.