Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Coming Soon bij Happy Meeple Games

Coming Soon bij Happy Meeple Games: maar liefst vijf nieuwe aanwinsten staan er op het programma om uitgebracht te worden bij de relatief jonge uitgever. 

Power Plants, Genotype, Hamlet, Detecteam: Familie en Roll Camera beloven weer voor veel plezier rondom de tafel te gaan zorgen. 

Power Plants
"Helaas is er maar één lapje grond in de buurt dat echt geschikt is om magische planten te kweken. Iedereen stemt ermee in om de tuin te delen, maar je hebt een plan. Jouw trouwe feeën gebruiken de krachten van de planten om de tuin te infiltreren terwijl deze groeit. Wanneer dan alles in bloei staat, zullen de beste plekjes de jouwe zijn!"

Genotype
"Een spel over Mendeliaanse genetica. Tijdens het spel krijg je erwtenplantkaarten met daarop een reeks fenotype-eigenschappen die je probeert te produceren en te verzamelen (zoals roze bloemen en een hoge plant) om punten te scoren. 

Door de genen van deze ouderplanten te veranderen, kunnen spelers de kans verhogen dat de gewenste eigenschappen gedobbeld worden. Dobbelstenen inzetten om erwtenplantkaarten voltooien is de belangrijkste manier om punten te scoren in dit spel."

Hamlet
"In Hamlet ga je 60 tot 90 minuten lang met 1 tot 4 spelers dorpen bouwen. Dit dorp is echter niet zo heel eenvoudig te bouwen, want je hebt tegels tot je beschikking in allerlei vormen en maten. De bouwers dienen wel voorzien te worden van voedsel en materialen. Zorg voor voldoende gebouwen om een echt dorp te creeeren, pas wanneer de kerkklokken gaan luiden in het dorp is het pas écht af!"

Detecteam: Familie
"Een verzameling van 3 Detecteam-familiespellen (Eén ei te veel; de taart is zoek; en geniepige kampioenen) in één doos! In elk coöperatief avontuur leg je kaarten met belangrijke informatie zoals een puzzel bij elkaar om te bepalen wat er echt gebeurd is. Ga aan de slag als detectives en los de 3 zaken op."

Roll Camera
"De lichten doen de kostuums smelten, de camera-assistent is er met de ster vandoor en ons budget en de beschikbare tijd raken sneller op dan de 35 mm-film met 120 fps – DEZE FILMPRODUCTIE IS EEN TOTALE RAMP!! Gelukkig hebben we jou. Gebruik je beroemde creativiteit, probleemoplossend vermogen en briljante ideeën om ons weer op het goede spoor te krijgen. Daarom hebben we jou ingehuurd, nietwaar?! Reset, back to one — en ROLL CAMERA!"

Happy-Meeple

Geplaatst door Linnsane op 02-08-2022 19:00
Aantal keer bekeken: 1879

Reacties


Er is nog niet gereageerd.