Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Catan duikt in de Opmars van de Mensheid

Catan draait al behoorlijk wat jaren mee en inmiddels zijn al vele uitbreidingen en afgeleiden de revue gepaseerd. De fans van Catan kunnen binnenkort spelen in de Pre-historie met een gloednieuwe versie van de klassieker Kolonisten van de Prehistorie. Deze nieuwe versie, met vernieuwd artwork en prachtige miniaturen, gaat schuil onder de nieuwe naam: Catan: Opmars van de Mensheid. 

"In het tijdperk van de prehistorie maken de eerste mensen hun opmars. Ondanks de dreiging van sabeltandtijgers en neanderthalers breiden ze hun leefgebied uit en leren ze steeds beter in de natuur te overleven. Vanuit een bescheiden begin op het Afrikaanse continent zal de mensheid in de loop der jaren de hele wereld bereiken. En jij gaat de oermens helpen!

Catan: Opmars van de mensheid neemt de spelregels van Catan en zet die in de setting van de prehistorie. Je verzamelt grondstoffen zoals huiden, botten en vuursteen en bouwt daarmee nieuwe nederzettingen. Vanuit deze nederzettingen reis je op weg naar nieuwe delen van de wereld, waar je wederom nieuwe vestigingen plaatst. Daarnaast ontwikkel je je cultuur door middel van 4 ontwikkelingsniveaus. Wie als eerste 10 overwinningspunten verzamelt, wint!"

Geplaatst door Linnsane op 12-08-2022 19:44
Aantal keer bekeken: 397

Reacties

Door Bassvdh (11 reacties) op 15-08-2022 08:21
( PM )
Klinkt als een toffe variant, die moet ik hebben!
Door GeneralDripple (26 reacties) op 15-08-2022 08:43
( PM )
Quote:
Klinkt als een toffe variant, die moet ik hebben!

je mag de originele versie van mij kopen voor 10 euri.