Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Roll & Write met Lost Cities

Lost Cities kennen we al in de vorm van een kaartspel en van een dobbelspel. Nu kun je ook Dobbelen en Schrijven met Lost Cities met Lost Cities: Roll & Write

"In Lost Cities Roll & Write moet je 6 expedities leiden. Hoe verder je met je expedities komt, hoe meer punten je verdient. Elke expeditie heeft de vorm van een kolom. Vanaf onderaan vul je in elk vakje van de kolom een getal in. Dit doe je door de kleur van de betreffende expeditie te kiezen in combinatie met een getal van een van de tienzijdige dobbelstenen. Bij elk volgend vakje mag je alleen hetzelfde getal of een hoger getal invullen.

Sommige vakjes zorgen voor een inhaalslag en laten je meerdere vakjes invullen. Ook kun je bonuspunten scoren door vazen te verzamelen. Ten slotte is er een speciale kolom, waar je alleen een vakje aan mag kruisen als je helemaal geen dobbelstenen kiest. Ook deze kolom is punten waard. Als je echter te vaak geen dobbelstenen pakt, verlies je alle punten van deze kolom!
Lost Cities Roll & Write is een snel dobbelspel, dat makkelijk te leren is. De tienzijdige dobbelstenen zorgen voor een originele twist. Verder is het spel dankzij het gebruik van vormen op de kleurendobbelsteen ook goed te spelen voor mensen met kleurenblindheid."

Lost Cities: Roll & Write ligt nu in de (digitale) winkels. 

Lost-Cities-Roll

Geplaatst door Linnsane op 21-09-2022 19:06
Aantal keer bekeken: 296

Reacties


Er is nog niet gereageerd.