Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Brouw mengels in Escape room the Card Game the Golden Solution

Escape Rooms blijven populair. Identity Games weet steeds weer nieuwe versies te verzinnen op het populaire cooperatieve onderzoeksspel. 

Escape Room The Game - Card Game: The Golden Solution is een kaartspel waarin je maar liefst 12 uitdagende hoofdstukken vindt. Wanneer je ze tot een succesvol einde weet te brengen vindt je de zogenaamde Gouden Oplossing. 

"Het is het jaar 1431. Mysterieuze geleerden – ook wel alchemisten genoemd – houden zich al eeuwenlang bezig met de zoektocht naar een middel om gewone metalen in goud te veranderen. Tot nu toe zonder enig succes. Maar wanneer jullie als aspirant-alchemisten op een geheimzinnig boek stuiten, lijkt het onhaalbare ineens binnen handbereik te zijn!

Kruip in de huid van een groep middeleeuwse alchemisten in dit herspeelbare Escape Room The Gamekaartspel: The Golden Solution. Brouw samen als team alchemistische mengsels door juiste combinaties van genummerde ingrediëntkaarten te maken en speel ingrediëntkaarten vrij om alchemistische formules te voltooien. Maar pas op: speciale gebeurtenissen kunnen de spelregels in jullie nadeel veranderen en jullie mengsel plotseling instabiel maken!"

Escape Room The Gamekaartspel: The Golden Solution ligt nu in de (digitale) winkels. 

Escape-Room-Golden

Geplaatst door Linnsane op 10-11-2022 10:00
Aantal keer bekeken: 910

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (566 reacties) op 10-11-2022 10:30
( PM )
Twijfel nog een beetje over deze. De Escape Room The game spellen zijn leuk en komen jaarlijks op tafel met b.v. verjaardagen en Oud & Nieuw.

De Tweespeler versies hebben wij inmiddels ook alle drie de boxen doorlopen en bevielen goed (niet zo goed als de Grote Broers, maar vermakelijk).

Maar of het kaartleggen nu zo interessant is in deze...

Let wel op bij Spellen van deze uitgever, ze zijn vaak goedkoop te krijgen bij b.v. Kruidvat en Bol.com, dat scheelt vaak vele euro's.
Door Linnsane (672 reacties) op 10-11-2022 11:24
( PM )
Ik ben ook wel benieuwd, mede omdat het 12 hoofdstukken heeft. Zou het daardoor langer duren of is ieder hoofdstuk maar 10 minuten?