Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Kwakzalvers voor de kleintjes

Op de Duitse markt was hij al een tijdje verkrijgbaar, maar ook in Nederland gaat hij er via 999 Games komen: De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior!

"Kakelenburg is beroemd wegens de kwakzalvermarkt. Maar wist je dat op de dag voor de markt eerst een grote race wordt gehouden? Met jouw rijdier neem je het tegen de andere spelers op om zo snel mogelijk de finish te halen! Je moet daarvoor naar voer grabbelen. De dieren zijn gek op suikerbieten en kunnen hierdoor sneller lopen. Maar geef je ze droomkruid, dan worden ze slaperig en traag.

Net als bij het originele Kwakzalvers van Kakelenburg moet je bij deze juniorvariant grabbelen naar de beste ingrediënten. Op bepaalde punten in het spel kun je extra voerfiches kopen, die je aan je grabbelzak toevoegt. Elk fiche heeft een eigen effect, wat tijdens de race allerlei verrassingen geeft.

Kwakzalvers van Kakelenburg Junior is een toegankelijke, gestroomlijnde versie van het originele Kwakzalvers en daarmee ideaal voor het hele gezin. Het spel bevat verschillende niveaus, zowel voor beginners als gevorderden. Speel met jonge spelers de makkelijke rupsvariant en met ervaren spelers de meer uitdagende vlindervariant. Wie wint de race naar Kakelenburg?"

Wie wint de grote grabbelrace? De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior is geschikt voor spelertjes vanaf 6 jaar. Nog wel even geduld, want de release staat voor maart 2023 gepland. 

Kwakkiejunior

Geplaatst door Linnsane op 19-11-2022 18:00
Aantal keer bekeken: 694

Reacties


Er is nog niet gereageerd.