Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuw bij 999 Games: Wingspan: Azie en EXIT: in de Ban van de Ring

Het einde van het jaar staat niet zozeer voor de grote hoeveelheid releases, maar bij 999 Games zijn er toch maar liefst twee aan de catalogus toegevoegd. We hebben het hier over de nieuwe uitbreiding van Wingspan en over een nieuwe EXIT-release.

EXIT: Schaduwen boven Midden-Aarde
In de nieuwste EXIT duiken we in de wereld van the Lord of the Rings. Gandalf heeft je de opdracht gegeven om allerlei uitdagende raadsels op te lossen. Win zoveel mogelijk voor Frodo, want hij heeft de opdracht gekregen om die Ene Ring naar de Doemberg diep in het duistere land Mordor te brengen. 

"De mysteries zijn niet zonder gevaar! Maar elk raadsel dat je oplost, vertelt het verhaal van de Ene Ring verder. Naast welbekende elementen zoals de decodeerschijf heeft dit nieuwe deel uit de Exit-serie iets nieuws: een doorlopend verhaal dat aan de hand van de raadsels wordt verteld. Zo komt de geschiedenis van de Ene Ring op een geheel nieuwe manier tot leven!"

EXIT-ban-van-de-ring

Wingspan uitbreiding: Azie
Met Wingspan vliegen we met deze nieuwste uitbreiding naar Azie, waar de temperatuur op dit moment een stuk aangenamer is dan in ons kikkerlandje. Tevens is het noemenswaardig om te vertellen dat Wingspan: Azie ook als stand-alone te spelen is met twee spelers. Maar liefst 70 nieuwe gevleugelden kun je aan je collectie toevoegen en de "zwerm" wordt nog groter, want je kunt het basisspel nu met maar liefst zeven personen spelen. 

Wingspan-Azie


 

Geplaatst door Linnsane op 10-12-2022 16:29
Aantal keer bekeken: 1259

Reacties


Er is nog niet gereageerd.