Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Leuke kortingen bij Intertoys

Intertoys gaat los met aanbiedingen, én laten daar nu net wat leuke tussen zitten. Zo krijg je bijvoorbeeld 25% korting op Party & Co-spellen, 25% korting op Jumbo spellen en 25% korting op Ravensburger spellen en nog veel meer. Wat pas echt telt is 25% korting op 999 Games spellen en Unbox Now spellen. 

Een andere mooie aanbieding is de Ticket to Ride-bundel. Ticket to Ride: Europe en Ticket to Ride uitbreiding: Nederland zijn nu samen te scoren voor €39,99.

Nog even wat highlights:
- Kwakzalvers van Kakelenburg voor €24,74
- Wingspan voor €29,99
- De Zoektocht naar El Dorado voor €18,74
- Libertalia voor €33,74
- Dodo voor €22,49

Doe hier absoluut je voordeel mee.


Geplaatst door Linnsane op 13-12-2022 18:37
Aantal keer bekeken: 2493

Reacties

Door Launoo (151 reacties) op 13-12-2022 18:57
( PM )
ooooh nu twijfel ik toch wel over Wingspan.... mag eigenlijk niks meer kopen van mezelf...

update: ben overstag gegaan , dankjewel Lucky Jack
Door Lucky Jack (768 reacties) op 13-12-2022 19:24
( PM )
Wingspan trok mij ook nooit, ik vond het maar een suf thema. Begin dit jaar toch overstag gegaan bij ook een goede aanbieding en binnen 1 jaar is het mijn meest gespeelde spel ooit geworden! Inmiddels ook alle uitbreidingen in huis gehaald!
Door Risiam (1 reacties) op 13-12-2022 19:49
( PM )
Quote:
Wingspan trok mij ook nooit, ik vond het maar een suf thema. Begin dit jaar toch overstag gegaan bij ook een goede aanbieding en binnen 1 jaar is het mijn meest gespeelde spel ooit geworden! Inmiddels ook alle uitbreidingen in huis gehaald!

Precies zo is dat ook hier gegaan, want hoe kon een spel over saaie vogels nu leuk zijn? 2 weken later hadden we alle uitbreidingen
Door Nin (1843 reacties) op 13-12-2022 21:14
( PM )
Ah… vandaar dat Amazon.nl waarschijnlijk ook sinds gisteren dezelfde/lagere prijzen heeft. Die volgen Intertoys.
Door Swizard (347 reacties) op 13-12-2022 22:20
( PM )
El dorado voor voor 18,74 is echt een koopje
Door Sandertjuh (189 reacties) op 13-12-2022 23:46
( PM )
Zijn geen verkeerde prijzen op sommige artikelen inderdaad. Toch maarbwat gehaald!
Door Gravit (149 reacties) op 14-12-2022 09:03
( PM )
En vergeet de Monopoly spellen niet
Door Buur (748 reacties) op 14-12-2022 10:21
( PM )
TLDR: Buur vindt Wingspan en De Zoektocht naar El Dorado goede en vooral leuke spellen maar wil gewoon weer wat te zeuren hebben en haalt er vervolgens een overbodig voorbeeld bij dat er niet toe doet, en sluit vervolgens af met de beste wensen. Daar komt-ie:.

Heeft dan werkelijk niemand iets te klagen over het geluksaspect bij Wingspan? Dat je zelf door geluk of toeval de prachtigste combo's kunt maken, bij elke beurt minstens 4 eitjes verzamelt, 2 vogels opeet en uiteraard net de juiste voedselunits in je schoot geworpen krijgt, terwijl je tegenstanders machteloos toekijken en ze zelf 1 vogeltje mogen uitzoeken uit een drietal waardeloze beesten en dan ook nog een beurt moeten wachten om die te plaatsen. En jawel daar komt de 10-punten kaart op tafel, precies voor de neus en vooral in de beurt van Buur. Wat een gezelligheid!

Nu wil het geval dat ik Wingspan ook een prima en leuk spel vind hoor. Het mist voor mij alleen net een paar aspecten om een echte topper te zijn. Ieder z'n meuk. Spellen waarbij je toch iets meer controle hebt over wat er gaat komen en waar je rekening mee kunt houden hebben mijn voorkeur. De Zoektocht naar El Dorado vind ik dan ook leuker dan Wingspan. Daarbij moet je ook kaarten kiezen en trekken, daarmee is er dus ook een grote geluksfactor, maar je kunt je eigen deck nog beïnvloeden: de kaarten die je inruilt zoek je zelf uit en je weet waar je naar toe moet lopen.

Maar goed, ik had het hier eerder over het geluksaspect bij Viticulture en toen was men het ook niet met mij eens, al ben ik nog steeds niet overtuigd. Viticulture is ook een erg leuk spel waar ik graag voor aanschuif, maar ook daar is het nu al twee keer gebeurd dat mensen bv maar geen witte druiven trokken en dus ook niet konden planten, en al hun contracten uit witte of rosé's bestonden. Dan komt de vraag: hoeveel acties ga ik nog gebruiken om dan maar weer nieuwe contracten of nieuw druivenkaarten te trekken? Of moet ik misschien eens een andere strategie proberen? Omdat contracten veruit de meeste punten opleveren ben je daar vaak al weer te lang mee bezig geweest voor je overstapt op iets anders en is het een verloren zaak, omdat de tegenspelers wel in 7, 8 of 9 jaar hun puntjes bij elkaar hebben verkocht met -jawel- contracten.

Maar goed, we dwalen weer eens heel ver af. Wie begint er nou in hemelsnaam over Viticulture als we het over Jumbo, Ravensburger en 999 hebben?!? Sorry, maar ik heb de off-topic award weer eerlijk terugverdiend!!!

Iedereen prettige dagen gewenst met hopelijk een hoop tijd voor veel spellen die je het liefste speelt!
Door Fransjepunt (25 reacties) op 14-12-2022 11:00
( PM )
Dank Buur! Wingspan trekt me niet en ik heb geen zin om het te proberen dus alles wat een beetje negatief is vind ik leuk