Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Test je pokerface in Sounds Fishy

De zomer komt er aan, dus de ideale gelegenheid voor hilarische party-games. 999 Games komt met een gloednieuwe titel waarin je je pokerface dient te testen, genaamd Sounds Fishy

Dankzij 200 bijzondere vragen biedt Sounds Fishy vele uren hilarisch speelplezier. Speciaal voor gevorderden is er een extra variant toegevoegd, waardoor het systeem voor het scoren van punten iets wijzigt. In het partyspel kun je drie verschillende rollen aannemen. De rode haringen geven namelijk het verkeerde antwoord op de vraag, maar doen alsof dat het juiste is. De echte blauwe kipper ten slotte geeft het juiste antwoord, maar doet alsof dat het verkeerde is.

Elke ronde is een andere speler de rader. Hij trekt een kaart. Op de voorkant staat een vraag, die hij voorleest. De andere spelers zien het juiste antwoord op de achterkant. Iedere andere speler trekt nu een gedekte vis. Eén van hen is zo de echte blauwe kipper, terwijl alle anderen de rode haringen zijn. Deze spelers krijgen nu een korte periode de tijd om hun antwoord te bedenken. Daarbij moeten rode haringen een verkeerd antwoord geven en de echte blauwe kipper het juiste antwoord.

Het doel van de rader is om één voor één de rode haringen eruit te pikken en als laatste de echte blauwe kipper aan te wijzen. De rode haringen scoren punten als ze niet worden aangewezen voordat de echte blauwe kipper wordt aangewezen. De echte blauwe kipper scoort punten als hij niet als laatste wordt aangewezen.

Sounds Fishy wordt in juli verwacht. 

Sounds-Fishy

Geplaatst door Linnsane op 08-04-2023 11:11
Aantal keer bekeken: 451

Reacties


Er is nog niet gereageerd.