Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Op auditie bij 999 Games

Tijd om op auditie te gaan bij 999 Games met het tactische kaartspel Audition. Een beetje bluffen, deels geluk en vooral tactisch nadenken is waar het om draait in dit spel voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.

Jij bent een beroemde dirigent en voortdurend ben je op zoek naar talent. Wat betreft de omvang van het orkest wil je enkel solisten of kwartetten. Daarom probeer je in dit kaartspel de juiste muzikanten bij elkaar te zoeken. De kunst is het meest uitgebreide concert organiseren. 

Iedere beurt trek je een muzikantenkaart van de gedekte stapel. Deze kaart leg je naast één van de dirigentkaarten of je neemt een dirigentkaart inclusief de daarbij gelegde muzikantkaarten en legt deze voor je neer. Kies je voor het laatste? Dan is jouw ronde voorbij. 

Op deze manier probeer je bepaalde muzikanten te verzamelen. Uitsluitend solisten en setjes van 4 muzikanten met hetzelfde nummer leveren punten op. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint het spel.

Audition is een kaartspel van eigen makelijk. Eenvoudige spelregels en zeer veel tactische mogelijkheden. Dankzij diverse varianten kun je het spel nóg uitdagender maken. De verwachting is dat de auditie start in juni 2023. 

Audition


Geplaatst door Linnsane op 22-04-2023 18:00
Aantal keer bekeken: 910

Reacties


Er is nog niet gereageerd.