Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Cascadia krijgt een uitbreiding genaamd Landmarks

Vandaag heeft White Goblin Games aangekondigd dat er een uitbreiding komt voor het populaire spel Cascadia! De uitbreiding gaat Cascadia: Landmarks heten.

In deze uitbreiding van Cascadia creëer je uitgestrekte habitats en plaats je orientatiepunten waardoor elk gebied aan het einde van het spel bonussen oplevert. Daarnaast worden er in Cascadia: Landmarks meer unieke dieren, kaarten en tegels aan het spel toegevoegd en kan het spel gespeeld worden met 5 of 6 spelers!

Cascadia Landmarks komt eind oktober uit als we naar de listing op TheSummoner website kijken. Dat duurt nog even, maar voor de Cascadia fans is dit alvast iets om naar uit te kijken.

Geplaatst door Yorn op 23-04-2023 07:00
Aantal keer bekeken: 1185

Reacties

Door PBJ85 (176 reacties) op 23-04-2023 07:23
( PM )
3 uur na de release: product tijdelijk uitverkocht

Base game komt hopelijk snel op tafel hier. Het schijnt een. Toppertje te zijn
Door Lucky Jack (770 reacties) op 23-04-2023 12:23
( PM )
Fijne aankondiging, Cascadia is hier heel snel uitgegroeid tot favoriet! Ik was eerst wat sceptisch; ik was niet zo enthousiast over het mechanisme (tegels leggen) en het zoveelste natuurthema. Maar het is gewoon een heerlijk relaxte puzzel elke keer. Je kunt niet alles volgens plan uitvoeren, maar je hebt altijd wel mogelijkheden tijdens je beurt. De wisselende score mogelijkheden houden het ook lekker fris.
Door Launoo (151 reacties) op 24-04-2023 08:55
( PM )
Cascadia is leuk, mooi, ligt snel op tafel en duurt precies lang genoeg. Een blijvertje in mijn kast. Ben zeker benieuwd naar deze uitbreiding.