Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Maak kans op Stier zoekt Bier 2.0 of Heel Weiland bakt

De Nederlandse uitgever The Game Master komt de komende week met twee nieuwe kaartspellen: Stier Zoekt Bier 2.0 en Heel Weiland bakt.

Stier Zoekt Bier 2.0
Stier Zoekt Bier is al enkele maanden uitverkocht, Stier zoekt Bier 2.0 is een soort second Edition welke twee bonuskaarten bevat en speciale kroegregels. Een van de extra kaarten is de Ex-koe die in Stieren versieren aardig roet in het eten kan gooien. Verder krijgt de bierbaas, met de nieuwe speciale regels, een grotere rol.

Zie hier voor meer informatie.

 

Heel Weiland Bakt
Lukt het je een droomtaart te bakken en de jury te verrassen met jouw fantastische creatie? Of wordt het toch een misbaksel? Geen paniek! Met een beetje bluf kun je ook heel ver komen in Heel Weiland Bakt. Het spel is geïnspireerd op het Heel Holland Bakt concept, maar dan dus met koeien.

Zie voor de regels ook hier


Maak 3x kans op één van deze spellen
Het bericht werd afgerond met de melding dat ze 3x een exemplaar gaan weggeven, de deelnemer mag kiezen voor welk exemplaar deze gaat. Wil jij ook kansmaken, dan kan je antwoord geven op de volgende vraag:

Welke stier drinkt het zwaarste bier? Stuur je antwoord naar info@thegamemaster.nl en vermeld tevens op welk van de spellen je kans wilt maken.

De prijsvraag is niet direct in samenwerking met ons, maar gratis spellen willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Het zou leuk zijn als een Budgetspeler straks wint!
Heb jij wel eens één van deze ‘Stier’spellen gespeeld?

Geplaatst door Yorn op 30-05-2023 12:00
Aantal keer bekeken: 671

Reacties


Er is nog niet gereageerd.