Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu in de winkels: Marrakesh (NL), Marvel Dagger, Undaunted

Terwijl de vakanties langzaam ingaan, daalt ook het aantal spellen wat de winkels in druppelt. Desalniettemin hebben we ook de afgelopen week weer een paar mooie spellen mogen verwelkomen.

Zo is bijvoorbeeld de Nederlandse editie van Marrakesh uitgekomen! En het fijnste hierbij is dat het om een Essential Edition gaat. Hierdoor is deze een stuk betaalbaarder (€ 70,99, nog steeds wel een bedrag) dan zijn Engelse variant (€ 126,-).

Verder is er de release van een nieuw Marvel spel in de vorm van Marvel D.A.G.G.E.R. Een cooperatief spel waarin je de rol van Spider-Man, Black Widow of Daredevil aanneemt en diverse missies completeert op het wereld speelveld. "D.A.G.G.E.R." staat voor "Defense Alliance for Global and Galactic Emergency Response", en de "Alliance" en "Emergency Response" elementen hebben een grote impact op hoe het spel speelt. Waarbij de helden zich middels combo’s moeten versterken om tijdig hun aartsvijand te verslaan.

Ben je meer van de partyspellen, dan is Champions! Misschien leuk, waarin je raad of Darth Vader het van je oma wint. Het is duidelijk in ieder geval weer eens wat anders.

Houd je meer van rust, dan is Nimalia misschien wat voor jou, waarin je een dierenpark kan ontwerpen. Al met al genoeg variatie! Zit er wat voor jou bij?

Nu in de winkels
Archeos Society
Champions!
Marrakesh - Essential Edition (NL)
Marvel Champions: The Card Game Uitbreiding: Hero Pack Angel
Marvel: D.A.G.G.E.R.
Nimalia
Sonic The Hedgehog: Chaos Control Game
Undaunted: Battle Of Britain

Geplaatst door Yorn op 03-07-2023 09:57
Aantal keer bekeken: 782

Reacties

Door Linnsane (672 reacties) op 03-07-2023 12:42
( PM )
Hamlet is nu ook uit bij Happy Meeple Games
Door Nona (225 reacties) op 04-07-2023 18:39
( PM )
Het Angel hero pack komt pas in september, de enige link nu betreft een preorder..
Door San Kroepoek (477 reacties) op 06-07-2023 11:32
( PM )
een sonic spel?