Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Spiel: TOP 5 Uitbreidngen

Dit is alweer ons laatste top 5 lijstje rondom Spiel! En dit keer ligt de focus op uitbreidingen. Ruim 1200 titels zullen dan uitgebracht of gedemoëd worden. Dan is het lastig om de parels tussen al dat moois te vinden. Dus wij gaan je een handje helpen. De uitbreidingen waar wij alvast erg naar uitkijken zijn geworden:

5. Hamlet: By The Lake


De kickstarter campagne van deze uitbreiding is onlangs afgelopen, maar je kan een demo krijgen op Spiel. Deze uitbreiding geeft extra tegels om een mooi meer aan te leggen. Daarnaast heb je ook een bootje om mee rond te varen.

4. Paper Dungeons: Side Quest Expansion / Grimspire / 2A156


Deze eerste uitbreiding voor Paper Dungeons geeft meer kerkers, meer avonturen en sterkere bazen.

 

3. Bitoku: Resutoran / Devir / 3D129


Deze uitbreiding heeft 3 nieuwe modules voor Bitoku. Hierbij zitten vooral meer kaarten en tegels om het spel nog meer variatie te geven.

 

2. Cascadia: Landmarks / AEG / 3B110


Cascadia is al vrij populair en met deze uitbreiding kan je het tot zes spelers spelen. Ook kan je nu punten scoren door herkenningspunten te plaatsen en zitten er zogenaamde 'landmarks' (orientatiepunten) bij zoals bergen, heiden en bos.

 

1. Lost Ruins of Arnak: The Missing Expedition / CGE / 4K110


Deze campagne uitbreiding maakt het spel een coöperatief spel voor twee, of voor jou alleen. Het verhaal, wat bestaat uit zes hoofdstukken, lijkt erg veel op de solocampagne die al op Boardgamegeek te vinden was, maar de manier van spelen is toch wel anders. Daarnaast zitten er twee nieuwe research tracks bij, nieuwe artifacten, leiders, items en assistenten.

Dit waren al onze top 5 Lijstjes voor Spiel! Wat zijn voor jouw spellen waar je het komend najaar naar uitkijkt?

Geplaatst door Yorn op 07-10-2023 08:00
Aantal keer bekeken: 1862

Reacties

Door NieksNut (47 reacties) op 07-10-2023 09:31
( PM )
Als de Arnak uitbreiding in het Nederland uitkomt, dan ga ik hem zeker aanschaffen!