Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Happy Meeple Games kondigt NL versie van Isle of Trains aan

Happy Meeple Games heeft aangekondigd dat ze een Nederlandse versie uit gaan brengen van Isle of Trains. Deze zal ergens in 2024 gaan verschijnen.

Isle of Trains: All Aboard is een card engine builder gebaseerd op een locomotiefbouwspel waarbij kaarten meerdere toepassingen hebben: je kunt kaarten gebruiken als locomotieven, goederenwagons, personenauto's of gebouwen om de effectiviteit en capaciteiten van je trein te verbeteren.

Daarnaast heb je een scala aan passagiers die naar verschillende bestemmingen gebracht willen worden. Deze passagiers trek je willekeurig uit een zak als je bepaalde locomotieven bouwt. Wanneer passagiers op hun bestemming worden afgeleverd, geven ze je meteen een krachtige bonus.

Zie ook Boardgamegeek voor meer informatie.

 

Geplaatst door Yorn op 29-10-2023 10:17
Aantal keer bekeken: 1075

Reacties

Door Placebo (184 reacties) op 01-11-2023 18:50
( PM )
Ik zag gisteren opeens dat verschillende winkels inmiddels een Nederlandstalige versie van Marvel United aanbieden. Deze wordt ook uitgegeven door Happy Meeple Games. Wist niet dat zij deze in het Nederlands uit gingen brengen. Ben wel blij met deze vertaling. Het spel is ideaal voor kinderen vanaf een jaar of 7 a 8 en dan kunnen ze het wat makkelijker zelfstandig spelen.