Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

God of War krijgt een bordspeluitvoering

Na in 2019 al God of War: The Cardgame te hebben uitgebracht, komt CMON nu met een bordspeluitvoering van God of War. Net als in de game zullen Kratos en Atreus de hoofdrol gaan spelen en reis je door de negen realms van de Noorse Mythologie. We zijn alvast benieuwd of de epische gevechten, zoals die tegen Thor, ook in het spel vertaald gaan worden. Je zal in ieder geval heel wat fan favoriete monsters kunnen gaan verslaan.

CMON werkt daarbij samen met de gamestudio Santa Monica Studio om de ervaring van de game zo dicht mogelijk te benaderen. Veel is er verder nog niet bekend, behalve dat de game al jaren in ontwikkeling is en dat ongeveer mid-2024 de crowdfunding campagne live zal gaan. De release volgt vervolgens een jaar later rond mid-2025.

Wil je op de hoogte worden gehouden, dan kan je hier je emailadres opgeven.

Twee miniatures zijn al bekend gemaakt.

 

Geplaatst door Yorn op 13-11-2023 08:00
Aantal keer bekeken: 940

Reacties

Door Geitje (81 reacties) op 13-11-2023 11:45
( PM )
De miniatures zien er in ieder geval mooi uit (zoals we gewend zijn van CMON). De game ken ik persoonlijk niet goed, maar sinds Ankh Gods of Egypt ben ik wel fan van CMON. Tzt eerst maar eens de reviews afwachten. En ik ben benieuwd of je fan moet zijn van de game om deze bordspel-adaptatie leuk te vinden.
Door PBJ85 (178 reacties) op 13-11-2023 12:07
( PM )
Boy! ik ben benieuwd hoe ze van de game een boardgame gaan maken! Rage aan tafel is eindelijk toegestaan ;-)