Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Lorcana: into the Inklands verschijnt op 23 februari

De tijd vliegt, want we zijn alweer toe aan de derde Lorcana set die Lorcana Into the Inkling heet. Inmiddels zijn de eerste winkels gespot die reserveringen aannemen voor deze nieuwe serie en daarom een mooi moment om te kijken wat er nieuw is aan deze set van 204 nieuwe kaarten.

 

De grootste vernieuwing zijn de locatiekaarten die het mogelijk zullen gaan maken om je karakters te sturen naar een bepaalde land. Letterlijk stuur je ze ‘into the Inkling (world) dus. Een locatie kan er bijvoorbeeld zo uit zien:

Om karakters op deze locatie te krijgen, moet je bewegingskosten betalen van een locatie. Locatiekaarten leveren spelers kennispunten op aan het begin van hun beurt. Het is dus zaak voor je tegenstander om deze te slopen om te voorkomen dat je passief te veel kennispunten verkrijgt. Maar locaties zijn niet te raken met speciale effecten op kaarten, die gelden voor het doen van schade tegen andere karakters. Als een locatie is vernietigd blijft het karakter die op een locatie stond nog steeds in het spel.

Locaties kunnen interessant zijn omdat je meer actief je tegenstander moet belagen en daardoor voor meer interactie zorgen met je tegenstander. Ook al hebben niet alle locaties vaardigheden die geactiveerd kunnen worden, hebben nieuwe kaarten zoals die van Peter Pan wel speciale vaardigheden die alleen geactiveerd worden op locaties.

 


Met Peter Pan krijg je extra Lore als je naar een locatie reist. Naast de bekende karakters, zitten er nieuwe Disney series in de set waaronder DuckTales, TaleSpin en Treasure Planet. 23 februari verschijnt Lorcana: Into the Inkling in de hobbywinkels en rond 8 maart bij de grotere retailers. Zie hier de prijsprofielen voor alle winkels en de laagste prijzen.

Geplaatst door Yorn op 11-01-2024 17:00
Aantal keer bekeken: 690

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (566 reacties) op 11-01-2024 21:53
( PM )
Misschien toch eens een setje starters proberen, vooral omdat nu ook Ducktales in de Set zit :-)