Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

SETI van Czech Games neemt je mee op ruimtereis

Czech Games heeft een gloednieuw spel aangekondigd: SETI. SETI staat voor Search for Extraterrestrial Intelligence en is een eurogame voor 1 tot 4 spelers. In dit spel leid je een een wetenschappelijke instelling die belast is met het opsporen van buitenaards leven.

SETI is geïnspireerd op huidige of opkomende technologieën en inspanningen op het gebied van ruimteverkenning. Spelers verkennen nabijgelegen planeten en hun manen door sondes vanaf de aarde te lanceren, terwijl ze proberen rekening te houden met de steeds veranderende planetaire posities. Het speelbord bestaat namelijk uit vier verschillende lagen die allemaal rond de aarde in het midden draaien.


Als je de ruimte opzoekt, kun je zelf bepalen of je op het oppervlak van een planeet wilt landen om waardevolle monsters te verzamelen, of in een baan rond de aarde wilt blijven voor breder onderzoek. Terug op aarde kun je investeren in het upgraden van apparatuur, zodat je binnenkomende gegevens efficiënter kunt analyseren, de signaalcapaciteit van je telescoop kunt vergroten of het aanbod van hulp kunt vergroten.

Houd je van engine builders, dan is deze ontdekkingsreis wat voor jou! De release staat gepland voor Spiel 2024.

Geplaatst door Yorn op 28-03-2024 20:26
Aantal keer bekeken: 438

Reacties


Er is nog niet gereageerd.