Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Er komt een uitbreiding voor White Castle

Vorig jaar kwam White Castle uit, een expert spel in een compact doosje dat vol zat met onderdelen. Na de succesvolle release is er nu bekendgemaakt dat er een uitbreiding aan zit te komen. Deze heet The White Castle: Matcha.

Matcha is een poedervormige thee en The White Castle: Matcha heeft dan ook te maken met een theeceremonie. Een traditie uit de hart van de Japanse tradities. Een theeceremonie staat voor gastvrijheid, respect en de zenfilosofie. Ze hadden het geloof in de 13de eeuw dat thee gezondheidsproblemen kon oplossen van de boedhistische monniken die het dronken.

Door de jaren heen evolueerde de theeceremonie om de samoerai een plek van rust te bieden, ver weg van de chaos van het slagveld. In The White Castle: Matcha zul je te maken krijgen met een nieuwe plek waar je de rechtbank kunt beïnvloeden met behulp van nieuwe leden van je clan. Als je de leden van je clan op goede plaatsen in de Chashitsu (theesalon) weet te plaatsen, kun je een grotere invloed bereiken binnen het hof van Himeji. Bovendien heb je elke ronde één extra actie. Maar heb je daar genoeg aan?

De release staat gepland voor Spiel Essen. Dus als je een rustmomentje op de beurs nodig hebt, weet je waar je straks moet zijn!

Geplaatst door Yorn op 02-05-2024 16:00
Aantal keer bekeken: 767

Reacties


Er is nog niet gereageerd.