Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Vervolg op Calico heeft Knitting Circle

Door de geboorte van een nieuwe aanwinst in de familie stond even alles wat stil, maar we zijn weer terug van weggeweest! En op een goed moment om te delen dat het standalone vervolg op Calico is door Flatout Games aangekondigd. Deze krijgt de wollige titel Knitting Circle mee. Het wordt er niet stoerder op, maar dat maakt de pret niet minder.

In dit puzzelachtige tegellegspel voor het hele gezin strijden de spelers als breiers om het gezelligste en mooiste assortiment kledingstukken. De rondes zijn eenvoudig: verzamel het garen uit de centrale mand en brei het in kledingstukken, terwijl je probeert de kleurencombinaties en patronen precies goed te krijgen. Verdien overwinningspunten door kledingstukken te voltooien, knopen toe te voegen en bonusscoredoelen te vervullen. Tijdens het spel kan je harige vierpoter je helpen, door zijn grijpbare pootjes in de tas te steken om het beste garen voor je veilig te stellen. Met variabele scoredoelen en tientallen unieke sjabloonkaarten moet elk spel Knitting Circle een nieuwe ruimtelijke puzzel op tafel gaan brengen.

Verder is er nog niet veel bekend over deze nieuwste aanwinst en we moeten ook nog wel even wachten tot deze er is. Hij staat namelijk gepland voor 2025. Wie weet binnenkort meer informatie.


Geplaatst door Yorn op 24-05-2024 15:44
Aantal keer bekeken: 1271

Reacties


Er is nog niet gereageerd.