Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Alle kuddes verzamelen in Savannah Park

Op de Afrikaanse Savanne barst het van de prachtige wilde dieren. Deze Savanne is dan ook het toneel voor het tegellegspel Savannah Park van 999 Games.

Op de Savanne leven dieren in kuddes, anders is het namelijk te gevaarlijk. Iedere kudde heeft toegang tot water en beschutting van bomen en struiken nodig. Daarnaast dienen zij goed op te passen voor bosbranden. 

"Op je persoonlijke tablea moet je zeshoekige tegels dusdanig verschuiven dat je zo groot mogelijke kuddes van dezelfde dieren krijgt. Hoe meer waterbronnen op dierentegels van de kudde te zien zijn, hoe meer deze kudde waard wordt. Bij het verplaatsen van de tegels moet je goed vooruit plannen. Zo zijn er drie vaste punten met bosbranden, die ervoor zorgen dat dierentegels worden verjaagd. Zo kunnen kuddes worden opgebroken.

Savannah Park bevat meerdere varianten. Zo kun je Savannah Park spelen met een variabel landschapstableau, met extra regels voor leeuwen, als soloversie of als lichtere versie voor kinderen. Savannah Park is makkelijk te leren en speelt snel. Ideaal voor het hele gezin dus!"

Savannah Park ligt nu in de (digitale) winkels!


Savannah-Park

Geplaatst door Linnsane op 16-08-2022 21:00
Aantal keer bekeken: 533

Reacties


Er is nog niet gereageerd.