Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Patrick’s Kick & Found van 18 September 2022

Patrick Kick & Found

Patrick’s Kick & Found van 18 September 2022

Het is even geleden maar daar is ie weer, de Kick & Found! Vanaf nu kun je deze weer om de week in het weekend verwachten. Na een zomerpauze en een periode van een mager aanbod zien we nu weer veel beweging op de markt en is het tijd om weer in de pen te klimmen om de nieuwste campagnes te tonen. En als ik zo naar buiten kijk lijkt die zomer echt voorbij, maar dat betekent ook weer vele druilerige dagen om binnen spelletjes te spelen! Naast nieuwe campagnes kunnen we ook een nieuwe uitdager verwelkomen in de vorm van Backerkit, dus ook interessante projecten daar zullen behandelt worden. Daarnaast zal ik niet meer de prijs in euro’s en dollars tonen, want deze is nagenoeg gelijk op het moment. Een klein geluk bij een ongeluk. Maar genoeg huishoudelijke mededelingen, hier komen de campagnes! 

Terugblik
Terugblikken naar de vorige Kick & Found heeft weinig nut, maar we hebben wel een paar maanden overgeslagen en vandaar heb ik een paar persoonlijke favorieten opgesnord die je nog kunt late pledgen.

Return to Dark Tower: Herprint van de populaire titel met de onheilspellende zwarte toren in het midden en tevens de eerste grote campagne van Backerkit.
Dodos Riding Dinos - Dodo Dash: Mariokart op de speltafel, gooi van alles naar je mederacers.
The Breach: Speel een hacker in een cyberpunk/ TRON achtige wereld, met prachtige mini’s.
Trailblazer: The John Muir Trail: Charmant spel over hiken voor natuurliefhebbers.
Nanolith: Cyberpunk RPG die het gevoel van een Final fantasy game nabootst.
Robomon: Ode aan de single player Pokémon games. Vang, dueleer en evolueer robots.
Uluk: Prachtige euro, waar je voor je stam zorgt en waar koken centraal staat.

Dune: War for Arrakis (Kickstarter)

Aantal spelers: 2 - 4
Pledge Levels:
Harvester Pledge: €110, alles van dit spel om de oorlog op Arrakis uit te vechten.
The Spacing Guild addon: €40, meer mogelijkheden, miniaturen en diepgang.
Verzendkosten: Tussen de €48 en €62. EU vriendelijke levering. 
VAT/ BTW is niet inbegrepen in de prijs.
Eindigt op: 23 September 2022
Verwachte levering: Oktober 2023

Dune: War for Arrakis

Omschrijving: Het huis Harkonnen heeft de planeet Arrakis en alle bijkomende Spice handel volledig overgenomen, gesteund door de koninklijke Corrino familie. Als huize Atreides met de freemen als haar bondgenoten neem je het op tegen de Harkonnen. Van de makers van War of the Ring speel je in War for Arrakis een dodelijke oorlog met het lot van de planeet, de geslachten en de Spice handel in de weegschaal. Beide huizen hebben hun eigen krachten en tactieken en deze tactische schermutseling kan dus op meerdere manieren beslecht worden. Harkonnen zal er alles aan doen om de Atreides en de Freemen uit te roeien. Atreides voert een guerrillaoorlog en heeft kennis van de woestijn om zo met zandstormen en gigantische zandwormen de troepen van Harkonnen aan te vallen, te werken aan de profetie, of de spice productie te vertragen, waardoor Harkonnen economisch in de klem komt. Door een combinatie van dobbelen voor acties en tactische oorlogsvoering met kaarten beloofd War for Arrakis een uitdagende asymmetrische oorlog te worden waar alleen de beste generaal zal winnen.

Mijn mening: Dune is natuurlijk een sterke licentie, met de film nog vers in het geheugen en ook de populaire Dune Imperium bij veel hobbyisten trots in de kast. Vandaar is het niet vreemd dat dit de meest gefundeerde campagne is van dit moment. Het ziet er goed uit en War of the Ring is een klassieker en ook het feit dat je het spel al digitaal kunt proberen en het regelboek af is, stemt positief. De vraag is hoe tof vind je Dune en hoe vaak kun je een dergelijk lang diepgaand spel met twee spelers spelen? Vergelijk het met Star Wars Rebellion, en als je deze niet gespeeld krijgt zal deze Dune game ook lastig te tafelen worden. Opvallend voor een CMON campagne zijn er bijna geen uitbreidingen, maar wel een boel unlocks waar fans van Dune vast blij van zullen worden. Zoals helaas vaker het geval bij CMON zijn de verzendkosten erg hoog en dat is dan ook de reden dat ik persoonlijk mijn kop in het zand steek voor Dune War for Arrakis.

Forsaken (Kickstarter)

Aantal spelers: 1 - 4
Pledge Levels:
Forsaken: €129, Core box, plus alle bonus content via de Kickstarter unlocks. 
Forsaken All-in: €179, Core box, plus ‘’Shaman and the Stray’’ & ‘’Prisoner & the Peon’’ uitbreiding.
Forsaken All-in met Forteller: €194, Alles van de all-in, maar deze geeft ook toegang tot Forteller content. Dit is ingesproken audio ter ondersteuning van de vele verhalen in het spel.
Verzendkosten: €16, maar nog geen VAT/ BTW inbegrepen.
Eindigt op: 29 September 2022
Verwachte levering: December 2023
Forskaen Gametrayz Lab


Omschrijving: Waarschijnlijk ken je Gametrayz van andere campagnes als nuttige uitbreiding van een deluxe versie van een spel. Ze staan bekend om praktische plastic opbergoplossingen maar zijn ook steeds vaker ingezet om de spelervaring te verbeteren. Gametrayz Lab tracht met Forsaken een volledig nieuw universum en verhaal neer te zetten die het dichts in de buurt komt van Western Legends, maar dan in een western / sci-fi / cyberpunk setting. Je speelt een van de uiteenlopende karakters en doorspeelt een scenario waarin keuzes ertoe doen en ook consequenties kunnen hebben.

Mijn mening: Het is voor mij altijd interessant als een productlijn uitbreidt naar een andere categorie, dus insert maker Gametrayz die met een eigen spel komt is best een ding. De campagne ziet er in ieder geval erg verzorgd uit en ook de samples van Forteller zijn veelbelovend. Ik heb inmiddels gemerkt hoe fijn een goede Gametrayz kan zijn en een heel spel gebouwd met dit idee kan dus heel prettig aanvoelen. Hoewel prijzig krijg je ook wel heel veel voor die investering en als je er dan toch voor gaat zou ik zeker ook de ingesproken audio nemen van Forteller. Voor fans van een open wereld en veel verhaal om zich in onder te dompelen kun je denk ik met een gerust hart Forsaken steunen. 

Quodd heroes (2nd edition) (Kickstarter)

Aantal spelers: 1 - 4
Pledge Levels:
1e editie upgrade: €49, breng de 1e editie naar de 2e editie voor terugkerende backers.
2e editie deluxe: €135, Quod heroes 2e editie, inclusief gekleurde miniatuur kubussen.
Gameplay all-in: €195, Quod heroes 2e editie, inclusief de solo/ coöp uitbreiding en 3D materiaal
Epic Pledge: €564, Bovenstaande in een epische deluxe houten krat om je spel in te houden. 
Verzendkosten:Tussen de €30 en €55. Er is nog geen VAT/ BTW inbegrepen.
Eindigt op: 30 September 2022
Verwachte levering: September 2023

Quod 2nd
Omschrijving:
In Quodd heroes speel je met een van de twaalf verschillende kubussen en hun speciale vaardigheden of eigenschappen in diverse scenarios. Het laat zich het best vertalen als een 2d platform game in een bordspel variant. Een dobbelsteen kan natuurlijk niet lopen maar alleen maar tuimelen en juist dat maakt Quodd Heroes heel uniek, omdat je dit tuimelen zo efficiënt mogelijk wil doen om je doel te bereiken. Allicht is dit racen of zoveel mogelijk schapen verzamelen of een soort vorm van voetbal. De scenario’s zijn uiteenlopend en met de vele keuzes aan kubus helden bevat Quodd Heroes heel wat herspeelbaarheid.

Mijn mening: Ik was eigenlijk direct gecharmeerd door de vormgeving en het concept is heel uniek, maar tegelijk is het ook zo uniek dat ik het eigenlijk helemaal niet in een categorie kan inschatten en geen idee heb of ik dit leuk zou vinden. De schitterende voorgeschilderde kubusjes en de vele mogelijkheden hebben mij al meerdere keren over de ‘’back’’ knop laten zweven, maar ik vind het nog moeilijk om er vol voor te gaan. Online wordt het co-op /solo scenario erg aangeraden, maar de epic crate is natuurlijk een beetje overdadig. Quodd heroes ontvangt veel lof en deze 2e editie zou veel van de 1e editie moeten stroomlijnen, dus als dit je aanspreekt is dit het moment. Ik voel mij voor nu in mijn keuze nog een beetje geblokkeerd.


Fugitive 2nd Edition & RUN (Kickstarter)

Aantal spelers: 2
Pledge Levels:
Fugitive 2nd edition: €25 Base game met alle stretch goals.
RUN: €33 Run inclusief alle stretch goals. 
Fugitive + RUN Bundle: €50
Verzendkosten: €17 en de VAT/ BTW is al inbegrepen.
Eindigt op: 22 September 2022
Verwachte levering: Maart 2023

Fugitive & Run
Omschrijving:
Snel spannend hidden movement spel voor twee. Speel asymmetrisch een kat-en-muisspel waar de marshal de fugitive opjaagt en de fugitive uiteraard weg wilt komen. Kaarten verdeeld over verschillende stapels weergeven de paden waarover de fugitive vlucht, maar de marshal probeert uiteraard de juiste kaart te raden op basis van de waarde van die kaarten. In Run wordt de vlucht wat meer gevisualiseerd in een abstracte grid, waar de ‘’runner’’ nog steeds weg probeert te komen van de ‘’dispatch’’ in een helikopter zonder ontdekt te worden. Maar hard rennen kan lawaai maken en je bewegingen verraden. Verzamel als ‘’runner’’ de verschillende uitrustingen op de daken en gebruik de speciale vaardigheden om de dispatch op het verkeerde spoor te zetten.

Mijn mening: Ik zal eerlijk bekennen dat Fugitive mij niet direct aanspreekt. Run al iets meer maar kan ook niet helemaal mijn interesse wekken, maar ik vond het wel leuk om een campagne van Backerkit mee te nemen in de update. Dit lijken wel unieke asymmetrische twee-speler spellen met een systeem om te balanceren als je vaker potjes wilt spelen. Het ziet er uit als een verzorgde campagne en een product met een welkome uitbreiding op een geliefd spel.

Roundup

 

KeyForge: Winds of Exchange (Gamefound)
Nieuwe uitbreiding en speelset voor de Keyforge reeks. Nieuwe facties, nieuwe kaarten en nieuwe elementen. Keyforge kenmerkt zich door uniek samengestelde decks op basis van een algoritme en de mogelijkheid om met een dergelijk deck gestroomlijnd de strijd aan te gaan, zoals in andere kaart duelleer spellen zoals magic.

 

Merchants Cove: Master Craft (Kickstarter)
Uitbreiding en herdruk van de populaire asymmetrische titel van Final Frontier Games waar je in goederen handelt en deze op geheel eigen manier vergaart, waarbij veel verschillende spelprincipes de revue passeren. In deze campagne is een uitbreiding met vijf nieuwe speelbare merchants te krijgen, maar ook een big box om alles in te bergen of de gehele collectie.

 

The Fox Experiment (Kickstarter) 
Van de ontwerpster van Wingspan, opnieuw een inhoudelijk prikkelend spel geïnspireerd door de natuur. In The Fox Experiment fok je verschillende vossen en probeer je kenmerken van de ouders mee te geven aan de nieuwe generatie om zo tot sterke en waardevolle vossen rassen te komen.

 

Sagrada; Artisans (Kickstarter)
Een legacy versie van Sagrada het dobbelspel, waarin ook kleurpotloden en andere elementen nieuwe uitdagingen zullen bieden aan de kleurrijke puzzel geïnspireerd door glas-in-lood ramen. 

 

Almost innocent (Kickstarter)
Van de makers van Hidden Leaders in hetzelfde universum moet je in Almost Innocent onderzoeken wat er gebeurd is. De crux is echter dat jouw medespelers jouw informatie hebben en die niet direct kunnen delen. Kom jij met de hints van je medespelers aan een goed alibi?

 

Dwar7s legendary Forest (Kickstarter)
In de Dwar7s serie zijn er inmiddels aardig wat seizoenen voorbij gekomen en deze uitbreiding zal voornamelijk de Dwar7s Spring game nieuw leven inblazen. Verzamel draken en laat ze voor je vechten om je dwergen imperium uit te breiden.

 

Mushroom Sorcerer (Kickstarter)
Kleurrijke tovenaars stapelen er op los en winnen terrein van elkaar in een episch tovenaarsduel. Kun jij de magie van de elementen en gebrouwde drankjes op de juiste manier aanwenden om  de torens van de andere tovenaars te verkleinen en de grootste tovenaar te worden?

 

Waking Shards (Kickstarter)
Mooi vormgegeven, handzaam kaartspel waar je kristallen op tactische wijze inzet om je leger te versterken. Speel met twee tot vier spelers potjes van dertig minuten in verschillende modussen.

 

Het mag duidelijk zijn dat september weer voldoende keuze biedt, want ik heb zelfs een aantal campagnes niet behandelt. Het lijkt er op dat september en oktober weer voldoende verleiding gaan brengen in de hobby want ik kijk in ieder geval al reikhalzend uit naar de nieuwe Tainted Grail. Maar voor nu, zijn er Dune fans hier of begeef je je graag op avontuur in de primeur van Gametrayz? Rol je een weg naar de overwinning met kubusjes of ren je liever je weg naar de vrijheid? Een kaartje leggen of dobbelen het kan allemaal. 

Vond jij het ook rustig de afgelopen maanden, of heb je toch nog mooie projecten gebacked? Laat het weten in de comments!

 

 

Geschreven door Patrick Sekeris

 

Geplaatst door Fusirion op 18-09-2022
Aantal keer bekeken: 1146

Reacties

Door Geert27 (568 reacties) op 19-09-2022 09:31
( PM )
Ik ben nog aan het nadenken over Rise & Fall. Ziet er heel goed uit en heeft elementen van spellen als Barony en Taluva. Campagne loopt volgens mij iets trager dan verwacht, wat ik wel jammer vind. Ik zou nog wel flink wat stretch goals willen zien om de duurste pledge (met bedrukte componenten) de.moeite waard te maken.
Helaas nog geen groepspledge voor gezien...

http://www.kickstarter.com/projects/ludically/rise-and-fall-0
Door Hedgehog (1290 reacties) op 19-09-2022 09:33
( PM )
Goed om weer een nieuwe post van je te zien!

Quote:
Verzendkosten: Tussen de €48 en €62. EU vriendelijke levering.
VAT/ BTW is niet inbegrepen in de prijs.

Wat is er nog aan EU-friendly aan geen BTW inbegrepen + 50~60 euro shipping¹ 😅 Wat mij betreft heeft CMON ooit een leuke nieuwe standaard neergezet qua miniaturen, maar tegenwoordig mijd ik ze als de pest².

Je zou denken dat Frank Herbert al 80+ jaar dood is en Dune nu publiek domein. Wat wordt dat gemolken de laatste tijd. Dacht juist dat de familie erg beschermend was (en daarom ook geen nieuwe computer game voor een lange tijd). Krijg bijna een Lovecraft/Cthulhu afkeer hiervan 😂

Quote:
Vond jij het ook rustig de afgelopen maanden, of heb je toch nog mooie projecten gebacked? Laat het weten in de comments!
Ben nooit fanatiek geweest op Kickstarter. Projecten zijn nog op 2 handen te tellen, maar ik vind bijna niets het meer waard. Wanneer ik geïnteresseerd ben, vind ik de prijzen tegenwoordig te hoog. Daarnaast zitten mijn kasten te vol en maak ik ook meer de afweging of het daadwerkelijk op tafel komt, of vaker dan mijn huidige collectie. Waarschijnlijk trek ik mijn credit card bij een nieuwe Nemesis, of als Mortal Kombat: The Miniatures Game ooit nog uitkomt.

¹ Het antwoord is dat je geen inklaringskosten hoeft te betalen. Beetje sigaar uit eigen doos met dit soort verzendkosten mi.
² Behalve als de Feyd Rautha sculpt naar Sting's evenbeeld wordt uit de 1984 film. 🙃
Door Fusirion (168 reacties) op 19-09-2022 10:00
( PM )
Goede dingen over gehoord @geert27! Ik sla hem op voor de volgende ronde. 24 dagen is nog heel lang, dus wie weet komen die stretch goals nog

@Hedgehog, yw fijn dat ie weer gewaardeerd wordt
Het is idd dat de kans op een inklaring erbij veel kleiner is omdat het uit een EU depot komt. Maar idd echt'' vriendelijk'' is de rest van het prijskaartje niet nee. Om eerlijk te zijn vind de Cmon miniaturen onderdoen voor een Awaken Realms, Mythic of Roxly en mis ik vooral Eric Lang als designer daar.
Toch nieuwsgierig wat zou je nu van een nieuwe Nemesis willen zien dat de OG of Lockdown je niet te bieden heeft?

Door Hedgehog (1290 reacties) op 19-09-2022 10:23
( PM )
Quote:
Om eerlijk te zijn vind de Cmon miniaturen onderdoen voor een Awaken Realms, Mythic of Roxly en mis ik vooral Eric Lang als designer daar.

Ben het met je eens over de kwaliteit van de miniaturen. Maar als je kijkt wat CMON in 2012 deed met Zombicide, dan kwam Awaken Realms pas jaren laten met vergelijkbare kwaliteit. Zal ongetwijfeld nog iemand eerder geweest zijn dan CMON, maar voor mij was dat de ommekeer in de bordspelwereld.

Quote:
Toch nieuwsgierig wat zou je nu van een nieuwe Nemesis willen zien dat de OG of Lockdown je niet te bieden heeft?
Lockdown vind ik eigenlijk te weinig toevoegen. Bedoel dat niet heel negatief, maar als je moet kiezen tussen de oorspronkelijke Nemesis en Lockdown zou ik zeker voor de eerste gaan.

Om antwoord op je vraag te geven; wat Nemesis voor mij echt een topper zou maken is als het een semi-coop met 'hidden traitor' wordt, zoals Dead of Winter. Met de huidige objectives is het toch een beetje ieder voor zich en is samenwerken minder vanzelfsprekend dan elkaar een mes in de rug steken. Bij Dead of Winter komt 90% van je objectives overeen (behalve bij de eventuele traitor), waardoor er wel samengewerkt wordt, maar toch iedereen elkaar wantrouwt. Deze spanning mis ik bij Nemesis.

Toch blijft het een spel waar je helemaal in op gaat en is er genoeg andere spanning aanwezig.
Door Fusirion (168 reacties) op 19-09-2022 10:38
( PM )
Je moet wel oppassen dat het niet opa verteld wordt hier hoor Hedgehog maar ik snap wat je bedoelt haha. Zulke spelers zijn er in de markt ook nodig om het niveau omhoog te duwen voor innovatie.

Hmm ja ik snap wat je bedoelt, heb je Unfathomable al geprobeerd? Die lijkt wel meer die kant op te gaan. Al is het wel weer een Cthulu sausje, maar geen overmatig dure Kickstarter. Of de OG Battlestar galactica.
Door Hedgehog (1290 reacties) op 19-09-2022 11:09
( PM )
Quote:
Hmm ja ik snap wat je bedoelt, heb je Unfathomable al geprobeerd? Die lijkt wel meer die kant op te gaan. Al is het wel weer een Cthulu sausje, maar geen overmatig dure Kickstarter. Of de OG Battlestar galactica.

Bedankt voor de tip! Die ga ik toevallig aanstaande vrijdag spelen met de Boardgame Brothers. Ben benieuwd hoe hij bevalt (ondanks het thema). Had liever een Battlestar Galactica reprint gezien als sci-fi liefhebber.
Door Fransjepunt (15 reacties) op 19-09-2022 13:10
( PM )
Fugitive vind ik heel leuk!
Snel deductiespelletje waarbij beide kanten uitdagend zijn.
Ik vraag me af wat er nieuw/anders is in de tweede editie.
Door Videostar (391 reacties) op 19-09-2022 14:02
( PM )
Bedankt voor je artikel. The Fox Experiment was volledig onder mijn radar gebleven. Met alle toeslagen en dure verzending laat ik de KS aan me voorbij gaan, maar ben wel alert als het spel in de winkel ligt.
Door Buur (716 reacties) op 19-09-2022 15:01
( PM )
Inderdaad, The Fox Experiment... Wat is dat voor een ding zeg? Dat thema is verschrikkelijk, wat een misser! Ik kan gewoon echt niet geloven dat het van Elizabeth Hargrave komt! Het doorfokken van bepaalde eigenschappen van dieren is toch wel compleet het tegenovergestelde van alles wat met de natuur te maken heeft.
Door Fusirion (168 reacties) op 19-09-2022 15:43
( PM )
Quote:
Fugitive vind ik heel leuk!
Snel deductiespelletje waarbij beide kanten uitdagend zijn.
Ik vraag me af wat er nieuw/anders is in de tweede editie.

@Fransjepunt - Altijd leuk zulk enthousiasme !
Als ik de pagina moet geloven, een manier om tussen spellen de balans tussen de twee spelers aan te passen. Een nieuw magnetisch sluitend doosje en PVC kaarten die dus watervast zijn.

@Videostar, graag gedaan Het zal ongetwijfeld een grote release worden als de retail/ Nederlandse versie komt.

@Buur, Begint het niet met de art van Elizabeth Hargrave en is dat met name door de natuur geïnspireerd? Dit ziet er namelijk wel weer mooi uit. Al kan ik je sentiment naar onnatuurlijk thema ook wel inzien, denk ik wel dat het interessant kan uitwerken en je bent nog steeds met mooi geïllustreerde vossen in de weer. Wellicht dat de FAQ of de comments sectie wel wat meer opheldering kan geven vanwaar dit specifieke thema.
Door Tilikum (43 reacties) op 19-09-2022 17:37
( PM )
Quote:
Inderdaad, The Fox Experiment... Wat is dat voor een ding zeg? Dat thema is verschrikkelijk, wat een misser! Ik kan gewoon echt niet geloven dat het van Elizabeth Hargrave komt! Het doorfokken van bepaalde eigenschappen van dieren is toch wel compleet het tegenovergestelde van alles wat met de natuur te maken heeft.

Dus je bent veganist, bezit niks van leer en hebt geen huisdieren begrijp ik, want als je dieren fokken in een bordspel zo gruwelijk vindt, zal de afgunst in het echte leven torenhoog moeten zijn
Door Hedgehog (1290 reacties) op 19-09-2022 19:16
( PM )
Ik vermoed dat Buur's bericht barst van de sarcasme. Alles aangrijpen om iets te cancelen of in een kwaad daglicht te zetten. Alleen doet hij het als grap en anderen als een stel doorgesnoven sekteleden met veel te lange tenen. Kan er naast zitten, maar heb er in ieder geval om moeten lachen.
Door Videostar (391 reacties) op 20-09-2022 10:33
( PM )
@Buur: de klaagmuur op BGG staat ook al vol met commentaren op het thema, weet ik inmiddels. Ik wist al van het experiment (het is beroemd) en dus vind ik het interessant om te zien hoe dat tot bordspel is uitgewerkt. Wel vermoed ik dat dezelfde mechanismen losgelaten kunnen worden op een iets vriendelijker thema zoals plantenveredeling.

@Fusirion: Elisabeth Hargrave is de designer, niet de artist.

Tenslotte nog iets over de KS campagne:
Het verbaast me dat de speelstukken van plastic zijn en daarbij zien de retail-vosjes er leuker uit dan de KS-exclusive vosjes. In de comments komt daar het nodige commentaar op. Ik ben benieuwd of Pandasaurus luistert naar de backers of de campagne gewoon doorzet volgens plan.
Door TimVerfbom (93 reacties) op 21-09-2022 08:40
( PM )
Welkom terug Patrick! We (in ieder geval ik) hebben je gemist
Door Zwaan (36 reacties) op 21-09-2022 11:51
( PM )
Leuk om te lezen weer. Ik doe eigenlijk niet aan kickstarters (1 uitzondering gemaakt), maar vind het leuk om af en toe te volgen.

Ik was wel al lang in afwachting van Daybreak . Een engine building coop over klimaatverandering, en oa van de maker van pandemic. Maar gezien de onzekere verzendkosten wacht ik de retail maar af.
Door Swizard (276 reacties) op 22-09-2022 11:59
( PM )
Leuk weer te zien!

Zit zelf wel erg into Keyforge: de game was bijna verloren gegaan met de source-code voor het genereren van decks die gehacked was. Nieuwe publisher, nieuwe source code nieuwe poging. Voor de kenners; je kan ook decks krijgen die "unchained" zijn, waar ze een keertje voor de leuk de balancing los laten en los gaan met mavericks en dergelijke. Nog maar 4 daagjes te gaan, maar lijkt so far een geslaagd verhaal.

Overigens is dune wel apart verhaal, wordt zowaar gereview-bombed op BGG dankzij de hoge verzendkosten. Denk ook steeds vaker dat er partijen zijn die misbruik maken van de verzendkosten en daar hun winstmarge in gaan pakken (wellicht dat KS die niet "belast"?)
Door Carientje (621 reacties) op 22-09-2022 18:57
( PM )
Veel leuke dingen, maar gelukkig hou ik het bij eentje, namelijk bij de merchants cove uitbreiding Master Craft
Door Fairplaybordspel (77 reacties) op 01-10-2022 04:09
( PM )
Wat vinden jullie van Honey Buzz Fall Flavors?