Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Wie wordt Nederlands kampioen LEGO bouwen 2016?

Er valt zo veel met LEGO te bouwen. De mooiste creaties worden gemaakt door jong en oud. Maar wie maakt er nu eigenlijk de beste bouwwerken? Als jij denkt dat jij dat bent dan is er speciaal voor jou het Nederlands Kampioenschap LEGO Bouwen. Hier kun jij aan de rest van Nederland jouw bouwkunsten laten zien.

Waar en wanneer is het?
De voorrondes van het NK LEGO Bouwen zullen plaatsvinden in diverse Intertoys winkels door het hele land. Dit zal tussen 1 juni en 23 juli zijn. Kwalificeer jij je voor de finale dan ga je voor de grote prijs strijden tijdens LEGO World in de Jaarbeurs Utrecht van 19 t/m 25 oktober.

Welke leeftijden?
Er zijn twee leeftijdsgroepen die mee doen. De eerste groep zal bestaan uit kinderen van 5 t/m 8 jaar zijn en de tweede groep is 9 t/m 13 jaar.

Ik wil meedoen!
Dat kan. Om mee te kunnen doen moet je je eerst inschrijven met het inschrijfformulier. Hier kun je aangeven bij welk filiaal jij met de voorrondes mee wilt doen.

Zijn er ook prijzen?
Uiteraard doe je het allemaal niet voor niets. Naast dat alleen jij je de beste bouwer van Nederland mag noemen kun je ook nog een reis naar LEGOLAND in Billund winnen en een exclusieve LEGO set. Wie wil dat nou niet?

Dus schrijf je in en doe mee met het NK LEGO Bouwen.

Geplaatst door Fantasyfreak op 15-05-2016 19:09
Aantal keer bekeken: 3069

Reacties

Door Trans-Am-Man (23 reacties) op 16-05-2016 18:22
( PM )
O wat leuk Ik ga mijn kinderen ook opgeven
Door Droopy (79 reacties) op 18-05-2016 19:04
( PM )
Ik mag weer niet meedoen. Dit moeten ze ook eens voor volwassenen doen!