Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Gloednieuwe Special: Anna's Nieuwe Aanwinsten

Elke maand komen er bij mij aardig wat spellen binnen. Het leek me dan ook leuk om deze met jullie te bespreken. Waarom heb ik dit spel gekocht? Bevalt het tot nu toe? Hoe ziet het eruit? Waarom zouden jullie het wel/niet moeten kopen enzovoorts. Deze maand heb ik in totaal zes spellen binnen gekregen namelijk: Loony Quest, The Grizzled, Ingenious, Imperial Settlers, Quadropolis en Qwinto. Benieuwd naar deze spellen of wil je gewoon even naar mijn geklets luisteren? Kijk dan snel het filmpje! Wat hebben jullie deze maand gekocht? Wat is jullie favoriet van deze maand? Laat het weten in de reacties!



Geplaatst door Yorn op 14-06-2016 11:04
Aantal keer bekeken: 1190

Reacties

Door PepperPoker (69 reacties) op 14-06-2016 15:53
( PM )
Leuk item!
Het zou wel fijn zijn als je iets meer van de inhoud van de doos liet zien (wat betreft bord, speelkaarten) volgende keer. Dat geeft mij in ieder geval veel info over de spelvorm.
Door CandyShine (1137 reacties) op 14-06-2016 16:25
( PM )
Quote:
Leuk item!
Het zou wel fijn zijn als je iets meer van de inhoud van de doos liet zien (wat betreft bord, speelkaarten) volgende keer. Dat geeft mij in ieder geval veel info over de spelvorm.

Goed punt! Zal ik volgende keer op letten. Was nu nog heel erg dingetje van camera aanzetten en kijken waar ik beland, dus dankje voor je feedback. Misschien ook wat foto's erin monteren van een spelsituatie etc
Door Flapperbol (625 reacties) op 15-06-2016 09:11
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Ik zou in het vervolg gewoon het item aan de tafel of iets dergelijks opnemen. Ik snap dat je nu je kast als achtergrond hebt, maar het beeld is nogal onrustig elke keer als je een beweging maakt. Daarnaast kan je dan iets gemakkelijker de components van de game laten zien.

Ben je overigens van plan om elke maand zoveel games aan te schaffen of was dit toevallig? (6 nieuwe boardgames per maand lijkt mij nogal overkill )
Door CandyShine (1137 reacties) op 15-06-2016 09:55
( PM )
@flapperbol: Vond de beweging ook wat teveel, misschien vind ik nog een betere optie, nu zat de camera op mijn laptoo en anders idd maar gewoon aan tafel. Was toeval, mijn vriend koopt normaal nooit spellen maar had zelf nu twee aangeschaft en daarnaast kon ik voor maar 15e aan ingenious komen, anders had ik die ook niet gekocht. Quadropolis, Loony Quest en Grizzled dus echt gekocht zeg maar.
Door Angelus__M (292 reacties) op 15-06-2016 12:43
( PM )
Leuk om te zien hoe enthousiast je bent over de games die je hebt gekocht.
Jammer van het bewegen van de camera maar niet heel erg storend.
Ben erg benieuwd naar de volgende video!

@CandyShine
Ik had Loony Quest gekocht na je post in een van de andere topics. Laatst zat ik op BGG te kijken. Daar heeft iemand voor Loony Quest een level editor gemaakt in een Rayman versie. Heb je deze al gezien? Ik ben van plan binnenkort zijn levels een keer uit te printen. Kijken of dat beetje werkt.
Door CandyShine (1137 reacties) op 15-06-2016 12:58
( PM )
@Angelus Wat een goed idee zeg! Is idd best wel een spel die je kunt customizen. Rayman vind ik geweldig dus ga ik zeker dan ook doen! Goede tip!