Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: Maak kans op Escape Room: The Game t.w.v. € 40!

Escape Rooms zijn dikke fun, nu is er dus ook een bordspel variant in de vorm van Escape Room: The Game! Deze bevat maar liefst vier escape rooms en kun je gewoon vanuit je huiskamer met een drankje erbij spelen. In samenwerking met Identity Games mogen we eenmaal een exemplaar van dit nieuwste bordspel, zodat één van jullie dit nieuwe spel op je gemak eens uit kunt proberen!

Alhoewel op je gemak uitproberen... Voor elke escape room heb je slechts 60 minuten om alle codes te kraken! Je leest er alles over in de recensie van Escape Room the Game!



Maak kans op het Escape Room: The Game ter waarde van 40 euro
Om de lancering van Escape Room: The Game te vieren, geven we in samenwerking met zowel Bart Smit als Intertoys een exemplaar weg van het spel ter waarde van € 40 euro! Het is een flinke doos, dus je krijgt wel even wat binnen als je wint! Eén van jullie Budgetspelers kan dus binnenkort geheel gratis zich gaan wagen aan de vier escaperooms die dit spel rijk is. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Maar wat moet je hier nu precies voor doen? We houden het weer eens heel simpel!

Plaats een reactie onder de recensie van Escape Room: The Game en je maakt direct kans op het winnen van een exemplaar.

Eventueel kan je bijvoorbeeld melden of je al eens zelf escape rooms hebt gedaan en welke je tot nu toe het beste vond (of juist minder goed). Dat is alles! Je hebt nog tot en met aanstaande donderdag 6 oktober 23:59 om te reageren, daarna maken we de winnaar bekend!

Tot slot bedanken we natuurlijk Identity Games voor het beschikbaar stellen van een exemplaar speciaal voor jullie! Heel veel succes iedereen! Geïnteresseerd geraakt in het spel? De laagste prijs momenteel is € 37,99 bij onder andere Bart Smit. Zie voor meer informatie ook de BS prijslijst.


Geplaatst door Yorn op 04-10-2016 12:17
Aantal keer bekeken: 2522

Reacties

Door Geert27 (645 reacties) op 04-10-2016 19:00
( PM )
Leuke actie!
Door Bleh (243 reacties) op 04-10-2016 20:21
( PM )
Ik wil wel een gokje wagen.
Door Wiedewiet (2 reacties) op 04-10-2016 23:01
( PM )
Nou nou, leuk zeg! Daar wil ik ook wel kans op maken - heb me er speciaal even voor geregistreerd
Door Apita (2 reacties) op 05-10-2016 22:50
( PM )
I want to play a game

Je zit opgesloten in een kamer met een dichte deur. Je kan niet ontsnappen tot je de volgende puzzels hebt opgelost.

In het volgende schema vindt je een aantal letters van het begrip 'Escape Room' Hoeveel letters kan jij vinden?

J G H J N Q D F A H L K
K Q D B F R H K Q M D

Zoek eerst het antwoord en ga dan verder. Kijk bij het getal waarvan jij denkt dat het het juiste aantal is.
1 Je valt in een gat in en breekt je been. Schreeuwend om hulp lig je en langzaam kwijn je weg. Begin opnieuw.
2 Je bent verdwaald en weet de weg niet meer te vinden. Je kan er niet uitkomen en gaat steeds meer met jezelf praten. Je weet de realiteit van de fictie niet meer van elkaar te onderscheiden en je wordt langzaam gek. Begin opnieuw.
3 Je vindt een sleutel in een boek en gebruikt deze om de deur te openen. Je stapt de volgende kamer in. Ga verder met de volgende vraag.
4 Je probeert de deur kapot te maken. Je gebruikt je benen om hem in te trappen, je vuisten om hem kapot te slaan en zelfs je hoofd om hem kapot te rammen. Het lukt niet en door je bloedende verwondingen kom je te overlijden. Begin opnieuw.
5 Je probeert weg te komen, maar het blijft je maar niet lukken. Je hebt in elke hoek gekeken en lijdt aan de honger die je zó sterk voelt. Je besluit om niet langer te lijden en om niet levend eruit te komen. Begin opnieuw.

De vorige vraag is juist beantwoord en je komt in een nieuwe kamer.
Razend kijk je om je heen en je ziet drie deuren.
Iemand geeft je de opdracht om een van de drie deuren te kiezen.
Er zijn hints in deze tekst verstopt.

Je gaat naar deur:
EEN , de volgende kamer is een lege kamer en de deur gaat op slot. Je hoort een kraan opengaan. Water komt uit de kraan en je probeert het tegen te houden. De kamer vult zich met water en al snel staat de hele kamer onder water. Je krijgt geen adem en verdrinkt. Begin opnieuw.
TWEE , de volgende kamer is een lege kamer en de deur gaat op slot. Er komen scherpe punten uit de kamer en de muren komen langzaam op je af. Voor je het weet voel je de scherpe punten door je lichaam piercen terwijl je hopeloos schreeuwt van de pijn. Begin opnieuw.
DRIE , de volgende kamer is een kamer met daarin een tafel, een knop aan de muur en een gesloten deur. Op de tafel ligt een boek getiteld 'Hoe kun je succesvol door het leven gaan?' je opent het boek en begint te lezen. Ga verder met de volgende en tevens laatste opdracht.

Je leest de volgende tekst '
De knop aan de muur is de knop van vrijheid. Als deze knop juist wordt bediend, dan gaat de deur naar buiten open en kan je weer bij je geliefden zijn. Als de knop niet juist wordt bediend, dan zullen er grote gevolgen zijn. Om de knop juist te bedienen moet je elke 30 minuten op de knop drukken. Na 3x drukken ga je op de tafel zitten en dan zal de deur opengaan.

Hoelang duurt het voordat je 3 keer op de knop hebt gedrukt en op de tafel gaat zitten?

30 MINUTEN , na deze tijd ga je op de tafel zitten en je wacht tot de deur opengaat. De deur achter je gaat open en er komt een grote man met een hakbijl uit. Hij heeft geen goede bedoelingen en zorgt ervoor dat je deze kamer nooit meer verlaat. Begin opnieuw.
1 UUR , na deze tijd ga je op de tafel zitten en je ziet de deur opengaan. Je hebt begrepen dat je meteen op de knop drukt, dertig minuten later opnieuw en na een uur tijd voor de derde keer op de knop drukt. Je kan naar buiten en hebt gewonnen.
1,5 UUR , na deze tijd ga je op de tafel zitten, maar de deur opent zich niet. Je hoort een slot van de deur dichtgaan. Je blijft nog een aantal uren op de tafel zitten en drukt erna weer op de knop. Er gebeurd niets en je zit voor eeuwig vast. Begin opnieuw.
3 UUR , na deze tijd ga je op de tafel zitten en je wacht tot de deur opengaat. De deur achter je gaat open en er komt een kleine man met een zakhorloge uit. Hij pakt het horloge en herinnert je eraan dat je je slaperig voelt. Als een kip takel je tot het eind der tijden in deze kamer. Begin opnieuw.
Door Egg citizen (944 reacties) op 06-10-2016 22:29
( PM )
Ik doe ook graag mee :-).
Heb eerder meegedaan aan een escape room in Breda... We hadden net niet de laatste puzzle opgelost. Was wel een leuke escape room, was in het oude postkantoor van Breda

Edit: Hmmm, nu is mijn laatste escape room die van Apita...