Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Visuals en info van de Minifigures Serie 17

Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van de nieuwe serie minifigures. We mogen er zoals altijd weer 16 gaan verzamelen en van 15 is er nu officieel bekend hoe ze er uit gaan zien. Er zit ook nog een mystery-figure bij die aan de hand van de nieuwe foto's meteen al duidelijk laat zien dat het om een piraat-achtig figuur gaat. Deze draagt de naam Highwayman dus het is nog niet helemaal duidelijk wat we mogen verwachten.

Wat we helaas wel weten ondertussen is dat de figures in de Benelux niet in alle winkels zullen liggen zoals we gewend zijn. Deze serie zal alleen via de online LEGO store en in de fysieke LEGO Stores verkrijgbaar zijn waardoor het een stuk lastiger (en waarschijnlijk duurder) zal worden om ze allemaal te gaan verzamelen. Ook wordt de prijsstijging die we bij de LEGO Batman Minifigures al zagen doorgevoerd en zullen de figures vanaf nu dus €3,99 per stuk gaan kosten. Of het ook mogelijk gaat zijn om hele dozen á 60 stuks te kopen is nog niet bekend, maar reken dan voorlopig wel op een prijs van rond de €240.

Maar zoals gezegd zijn er nieuwe beelden van de doos, figures en zakjes uitgekomen dus die zullen we je dan ook niet onthouden. Hoe denk jij over de stap van LEGO om deze serie figures zo lastig verkrijgbaar te maken of wat vind je van de figures zelf? Laat het weten in de comments hieronder.






Geplaatst door Fantasyfreak op 03-04-2017 23:11
Aantal keer bekeken: 1387

Reacties

Door Tailsknux (261 reacties) op 03-04-2017 23:31
( PM )
Spaar zelf geen minifigs, maar vind die raket wel grappig.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 03-04-2017 23:48
( PM )
Vind er zelf wel een aantal leuk, maar dat je ze niet meer kunt voelen maakt het wel erg lastig nu... Zo kan ik niet mijn favorieten eruit zoeken. En als het ook al zo lastig is om aan hele dozen te komen gaat het via Gerwin/Dutchspirit denk ik ook niet lukken

Ben ook vooral benieuwd hoe die mystery-figure er uiteindelijk uit gaat zien. Lijkt nu qua vorm wel beetje op een Haytham Kenway uit ACIII
Door Skull_kid (2509 reacties) op 04-04-2017 09:10
Rol: Forum Moderator
( PM )
Wat is de reden dat ze niet meer in gewone winkels te krijgen zijn?

Ik heb het verzamelen van deze minifigs jaren geleden al opgegeven, maar vind de keuze toch wel gek.
Door LegoMaster (46 reacties) op 04-04-2017 22:23
( PM )
Ik heb het wel ergens gelezen wat de reden zou zijn, maar ik kan het even niet terug vinden. Baal er in ieder geval goed van omdat er wel een aantal vette figures tussen zitten.