Boardgame Diagnosis met Anna - Rolling for Love

Als bordspelliefhebber wil je dat er netjes met je spellen wordt omgegaan. Je wilt geen geliefde hebben die het liefst pizza eet en vervolgens met zijn/haar vettige vingers aan je tegels gaat zitten.
Dus wat maakt nou een perfect bordspelpartner? Deze vraag probeer ik deze week in mijn video te beantwoorden met behulp van het datespel Billionare Banshee.Hebben jullie geliefden deze eigenschappen?
Welke eigenschap zou je zelf wel willen hebben?
Lemme know!

Geplaatst door CandyShine op 29-07-2017 19:33
Aantal keer bekeken: 383

Reacties

Door CandyShine (500 reacties) op 01-08-2017 10:05
( PM )
Meer liefde! Mijn kat zit erin! Destroyer of Worlds!
Ik wil minstens nog 1 comment over hoe geweldig of evil ze is!
Door Skull_kid (1145 reacties) op 01-08-2017 12:45
Rol: Forum Moderator
( PM )
Een goede verliezer, dat zoek ik in een bordspelpartner Ik ben zelf een goede verliezer, al zeg ik het zelf, maar m'n vriendin totaal niet.
Door CandyShine (500 reacties) op 01-08-2017 13:41
( PM )
Quote:
Een goede verliezer, dat zoek ik in een bordspelpartner Ik ben zelf een goede verliezer, al zeg ik het zelf, maar m'n vriendin totaal niet.


Ik ben een goede verliezer tegen iedereen behalve mijn vriend haha. Meestal ben ik degene bij een spel die het uitlegt dus dan vind ik het heel belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en heb ik er ook geen moeite mee om ze op een zet te wijzen die nadelig is voor mij zolang ze maar plezier hebben en het spel leren begrijpen. Bij mijn vriend echter wil ik gewoon winnen en vind ik het niet leuk om te verliezen als we een twee speler spel doen, dus kan ik soms wel is een slechte verliezer zijn en beteuterd in een hoekje gaan zitten.