LEGO Store acties van augustus


Augustus is alweer begonnen en dus is het tijd voor een nieuw overzicht van de LEGO Store acties van deze maand. LEGO heeft weer een aantal leuke gratis extra's in petto en uiteraard willen we graag met je delen hoe je daar aan komt.

Gratis LEGO Friends Tic-Tac-Toe
Bij iedere aankoop van een LEGO Friends product krijg je er een leuke polybag bij. Het gaat om de LEGO Friends Tic-Tac-Toe (40265) waarmee je makkelijk een spelletje boter, kaas en eieren in elkaar kunt zetten voor tijdens de vakantie. Je krijgt deze polybag nog t/m 13 augustus en zolang de voorraad strekt. Er is geen minimale aankoopwaarde verplicht.


Gratis Iconic Cave
Koop jij tussen 10 en 30 augustus voor Ä30 aan LEGO producten dan krijg je daar weer een leuke verrassing bij. Dit keer betreft het een Iconic Cave. Je krijgt dan 2 minifigures uit de oertijd en het doosje kun je gebruiken als grot. De minifigures heb je misschien als eens eerder gezien in de collectible minifigures series 1 en 5. Ze lijken er heel erg op, maar de kleuren zijn net als bij de eerder opnieuw uitgebrachte Chicken Suit Guy en Gingerbread Man wat anders zodat de originele CMF's hun waarde niet verliezen. Toch is het een gewild setje dus wees er op tijd bij want op=op


Gratis Ninjago Movie polybag
Van 14 autustus t/m 29 oktober krijg je bij aanschaf van een set uit de nieuwe LEGO Ninjago Movie serie een gratis polybag. Deze bevat Kaiís Dojo Pod waar een minifigure van Kai zit met een hoop accessoires. Let op: Het is nog niet officieel bevestigd dus hou daar alsjeblieft rekening mee. Ook is er nog niet bekend of er een minimum bedrag is al gaat het gerucht van niet.


LEGO Paspoort
Heb jij eind vorig jaar de muurkalender gekregen dan zit daar een voucher in die je kunt inleveren bij een fysieke LEGO Store. Je krijgt dan een LEGO Paspoort cadeau. Dit kan nog t/m 31 augustus en je hebt geen aankoopverplichting.

VIP Early Access
In het overzicht van vorige maand heb je al kennis kunnen maken met een nieuwe grote set die er aan komt:Ninjago City (Ninjago) (70620). De set komt officieel 1 september uit, maar als je een LEGO VIP lid bent kun je dit grote bouwwerk al in huis halen vanaf 16 augustus. Ben je nog geen VIP lid? Dan kun je dit gratis worden en je krijgt er momenteel nog een leuke extra bij ook. Wat precies dat lees je hieronder.


Gratis LEGO VIP Sleutelhanger
Ben je nog geen lid van het VIP programma? Wij raden je aan om het wel te worden. Zo krijg je vaak leuke extra's zoals Early Access op sets en je kunt VIP punten sparen voor korting. Soms krijg je zelfs dubbele punten of gewoon 50 bonuspunten op bepaalde sets. In ieder geval genoeg redenen om gratis lid te worden. En omdat LEGO graag iets extra's geeft krijgen alle nieuwe VIP leden nu ook een gratis VIP sleutelhanger bij een bestelling. Helaas is dit niet geldig voor mensen die al lid waren. Deze actie loopt nog tot 31 december 2017 of zolang de voorraad strekt. Om te kijken hoe het precies werkt kun je hier een kijkje nemen.

Geplaatst door Fantasyfreak op 04-08-2017 14:48
Aantal keer bekeken: 467

Reacties


Er is nog niet gereageerd.