Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

LEGO Store aanbiedingen van september

LEGO Store aanbiedingen van september


Het is september en LEGO heeft weer een aantal mooie aanbiedingen voor ons klaar staan. Vooral Star Wars staat weer in de kijker, maar er zijn ook een aantal leuke nieuwe sets verkrijgbaar. Bij deze een mooi overzicht van alle aanbiedingen die tot nu toe bekend zijn.

Force Friday II
Tijdens de Force Friday II Sale zijn er een aantal LEGO Star Wars sets in de aanbieding. Sommige sets zijn flink afgeprijsd en met anderen zoals de X-wing fighter hebben we betere deals gezien tijdens May the 4th. Toch zijn alle kortingen mooi meegenomen aangezien er meerdere acties geldig zijn met Star Wars. En die kun je hieronder lezen. Force Friday is niet alleen op vrijdag maar duurt van 1 t/m 3 september.


Gratis Mini First Order Heavy Assault Walker
Koop jij tijdens de Force Friday sale voor minimaal €55 aan LEGO Star Wars Producten dan krijg je er een gratis Mini First Order Heavy Assault Walker bij. Een leuke minibuild voor de Star Wars fans. Deze zal dus alleen verkrijgbaar zijn van 1 t/m 3 september en zolang de voorraad strekt.


Gratis LEGO Star Wars poster
Er zijn weer gratis posters te verkrijgen en dat zijn drie verschillende. Aangezien de Force Friday
actie ook drie dagen duurt krijg je iedere dag een andere poster. Wil je ze dus allemaal hebben dan zal je iedere dag een bestelling moeten plaatsen.


3x VIP punten op LEGO Star Wars
Dacht je dat het al klaar was met de Star Wars aanbiedingen? Nee LEGO gaat maar door, want net als bovenstaande acties krijg je van 1 t/m 3 september driedubbele VIP punten op alle LEGO Star Wars sets. Zo spaar je extra snel voor korting op je volgende aankoop, want iedere 100 VIP punten zijn €5 waard. Ben je nog geen VIP? Dan kun je je makkelijk gratis aanmelden en je krijgt er zelfs nog een leuke gratis VIP Sleutelhanger bij cadeau.


Maandelijkse mini-build
In september kun je weer een mini-build gaan maken in een Store. En deze maand mogen de kinderen aan de slag om een kleine dinosaurus te gaan bouwen. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op woensdag 6 september tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier ook op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


Old Fishing Store
De Old Fishing Store of zoals LEGO het zelf noemt de Oude Viswinkel is een LEGO Ideas set waarvan veel mensen hoopte dat die na het Ideas project ook echt werkelijkheid zou worden. Toen eenmaal bekend werd dat dit een van de twee winnende sets was kon je veel LEGO fans horen juichen en terecht. Deze geweldige set heeft een leuke nieuwe manier van bouwen en hoort eigenlijk wel in de LEGO stad thuis. Wil jij deze ook zo graag hebben? Goed nieuws, want hij is nu namelijk verkrijgbaar in de LEGO Store. De set bestaat uit 2049 steentjes en met een prijs van €159,99 valt dat niet tegen vandaag de dag. Je krijgt er 4 minifigures bij en ook een aantal dieren waaronder een kat en wat meeuwen. De daken van het store zijn afneembaar net als bij de modulars waardoor je overal makkelijk bij kan van binnen. De set is 32 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep. Wil je deze set nu ook al zo graag hebben? Wees er dan wel op tijd bij, want de Ideas sets gaan vaak hard en daarna duurt het een tijd voor ze weer verkrijgbaar zijn. En eenmaal uit productie ga je er waarschijnlijk een stuk meer voor moeten betalen.


LEGO Star Wars:The Last Jedi
Vanaf 1 september zijn er meer nieuwe sets verkrijgbaar. Namelijk die van Star Wars:The Last Jedi. Zo kun je alvast kennis maken met de nieuwe schepen en personages die je vanaf december in de nieuwste Star Wars film gaat kunnen zien.


Advent kalenders
Het is pas september, maar toch staan de feestdagen weer voor de deur. En bij Kerst kan natuurlijk de bekende advent kalender niet missen. Ook dit jaar zijn er weer drie verschenen in de thema's van City, Friends en Star Wars. Zo kun je weer met iedere dag een nieuwe build in december aftellen tot het Kerstfeest.


Aankondiging Millenium Falcon en VIP Early Access
Al een beetje genoeg van Star Wars gekregen of kan het niet genoeg zijn? Voor dat laatste geval heeft LEGO nog een laaste aankondiging voor je, want de nieuwe Millennium Falcon set is aangekondigd en dit is een set die je mond doet open vallen. Het zal namelijk de grootste LEGO set tot nu toe zijn. Vandaag komt Wesley met een artikel zodat je niks mist over dit iconische, maar vooral gigantische ruimteschip. Tevens gaat momenteel het gerucht dat er vanaf 14 september een VIP Early Access is waardoor VIP leden de set eerder in huis kunnen halen. Anders is het nog even wachten tot 1 oktober. Bij aankoop van de Millennium Falcon krijg je zelfs een unieke VIP kaart.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-09-2017 08:00
Aantal keer bekeken: 1533

Reacties


Er is nog niet gereageerd.