LEGO Star Wars Adventskalender 2017: Dag 2

Vandaag is de tweede dag van de Star Wars Adventskalender en wat zal er deze keer voor verrassing in de set zitten? Voor degene die dag 1 en de uitleg van de adventskalender hebben gemist is hier nog de link, voor dag 2 kan hieronder verder worden gelezen.

Dag 2: Sabine Wren

Dag 2 brengt ons de eerste minifigure van de 2017 adventskalender en we gaan door met het Star Wars: Rebels thema waar we mee begonnen zijn. Achter het deurtje zit namelijk Sabine Wren, met haar haarstijl uit seizoen 2. Gezien het unieke haar zal zij ook voor sommige niet Star Wars-fans een leuke toevoeging aan de collectie vormen.Sabine Wren komt met twee gezichten, namelijk een neutraal en een boos gezicht. Erg leuk is ook dat dit figuur maar in één andere set heeft gezeten, namelijk Vader's Tie Advanced vs. A-Wing Starfighter (75150). Met deze adventskalender is dit figuurtje dan toch iets goedkoper te krijgen.

Zal er morgen weer iets van Star Wars: Rebels in de kalender zitten of gaan we over naar iets anders? Zelf gok ik op het eerste.


Geplaatst door Tailsknux op 02-12-2017 14:59
Aantal keer bekeken: 481

Reacties


Er is nog niet gereageerd.