LEGO Star Wars Adventskalender 2017: Dag 5

Vandaag wat later dan normaal de update van de adventskalender, maar hopelijk drukt dat de pret niet. Laten we gauw kijken wat vandaag ons brengt.

Dag 5: Wie?

Het ziet er naar uit dat mijn gok van gisteren goed is, want vandaag krijgen wij inderdaad de minifigure die achter de blaster cannon staat op de doos van de adventskalender. Oorspronkelijk dacht ik dat dit een generieke minifiguur was, maar door even te spieken op een andere site blijkt dit Taslin Brance te gaan. Maar wie is dit dan eigenlijk?Taslin Brance heeft een heel korte rol in The Force Awakens (en de LEGO video game van deze film), waarin hij maar liefst één zinnetje zegt. Zijn rol is zelfs zo klein, dat zijn achternaam pas bekend werd nadat deze in een Star Wars-encyclopedie stond, bijna een half jaar nadat The Force Awakens al uit was. De kans is dan ook groot dat de naam iemand niet veel zegt, maar een leuk detail is wel dat er nog niet eerder een minifigure is uitgebracht van dit personage. Verder heeft het figuur twee gezichten, een boos en een glimlachend gezicht.

Het feit dat ik, en waarschijnlijk vele anderen, niet wisten wie dit personage is toont in ieder geval wel weer aan hoe groot het Star Wars-universum is. Maar wat we morgen gaan krijgen als set? Ik heb echt geen idee, maar benieuwd ernaar ben ik wel.

Geplaatst door Tailsknux op 05-12-2017 18:25
Aantal keer bekeken: 396

Reacties


Er is nog niet gereageerd.