Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

LEGO Star Wars Adventskalender 2017: Dag 6

Zoals gisteren al aangegeven heb ik geen idee wat er vandaag achter het vakje

Dag 6: Atmospheric Assault Lander

Volgens mij zijn we gisteren begonnen met The Force Awakens, gezien we vandaag een voertuig uit dezelfde film krijgen. Dag 6 brengt ons de Atmospheric Assault Lander, of onder de bekendere naam, de First Order Transporter. In de film zien wij deze voor het eerst op Jakku, tijdens de aanval van Kylo Ren op een dorpje op zoek naar de kaart naar Luke Skywalker.



In de transporter passen tot 20 stormtroopers, hoewel dat in deze kleine versie uiteraard niet gaat passen. Het minidesign is echter naar mijn mening goed gelukt en ik ben blij dat ze er niet voor hebben gekozen om de cockpit aan de bovenkant weg te halen in deze kleinere versie. Het is een simpel design, maar het is naar mijn mening tot nu toe de moeilijkste set van de 2017 adventskalender om in elkaar te zetten. Dat maakt hem er uiteraard niet minder leuk op.

De afgelopen twee dagen hebben wij de blaster cannon en Taslin Brance gehad, die samen op de voorkant van de doos van de adventskalender staan. Daarom acht ik de kans groot dat morgen een First Order Trooper achter het deurtje zit, welke we op de voorkant van de doos op de transporter van vandaag zien zitten. Bovendien blijven we dan ook nog even bij het The Force Awakens-thema. Ga ik weer gelijk hebben? We gaan het morgen zien.

Geplaatst door Tailsknux op 06-12-2017 11:02
Aantal keer bekeken: 1145

Reacties


Er is nog niet gereageerd.