LEGO Store acties van januari


Allereerst natuurlijk namens het gehele budgetspelenteam een gelukkig 2018 gewenst. Net als vorig jaar kun je ook dit jaar van ons verwachten dat jullie weer op de hoogte gaan houden van de LEGO en bordspellendeals. En uiteraard zullen we maandelijks de LEGO Store acties weer gaan doornemen om te zien welke kortingen, gratis polybags of dubbele VIP punten er weer te wachten staan. Dus we gaan maar eens van start met het overzicht van januari. Voor nu kunnen we nog niet heel veel bekend maken aangezien LEGO dit ook nog niet gedaan heeft voor ons, maar wat we weten kun je hieronder alvast lezen.

Gratis LEGO City Hotdogkraam
Wesley had het in een eerder nieuwsbericht al gezet, maar we herinneren jullie er graag nog even aan. Bestel in de LEGO Store nu een City set en je ontvangt er gratis een Hotdogkraam (30356) polybag bij. Dit setje telt 43 steentjes en past in bij elke stad er wel bij. Het leuke aan deze actie is dat er geen minimumprijs aan de bestelling zit, dus bij de goedkoopste City-set krijg je al deze polybag erbij. Geďnteresseerd? Klik hier voor de beschikbare City-sets in de online shop van LEGO.nl. De actie is geldig t/m 4 maart of zolang de voorraad strekt.


Binnenkort uit de handel
Eens in de zoveel tijd is het voor LEGO tijd om ruimte te maken voor nieuwe sets. Deze zijn eind december al uit gekomen en dus zijn er een aantal sets dit binnenkort uit de handel gaan. Het gaat op dit moment om 54 sets die je met korting in huis kunt halen. Het assortiment bestaat ook uit horloges, handpoppen en andere accessoires, maar er staan ook een aantal sets tussen zoals de LEGO Friends Hotdogkraam die graag gezien was in menig LEGO stad of een aantal LEGO DImensions sets die na het stopzetten niet meer makkelijk verkrijgbaar gaan zijn. Neem dus gerust een kijkje of er nog een leuke deal tussen zit.


Maandelijkse mini-build
Volgens de traditie is de maandelijke mini-build altijd op de eerste woensdag van de maand. We hebben er nog geen officiële bevestiging van kunnen vinden, maar op de Amerikaanse kalender is te zien dat ze dit jaar ook de mini-builds gaan doen. Mocht het zo door gaan dan kunnen kinderen van 6 t/m 14 jaar op woensdag 3 januari tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om te gaan bouwen. Wat het deze maand gaat zijn is dus voor Europa nog niet bekend. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier op=op en de zakjes zijn niet los te koop.

Diner in de stad
We hebben het er vorige maand al over gehad, maar de nieuwe LEGO Creator Expert set Diner in de Stad is vanafvandaag verkrijgbaar. Ga terug naar Amerikaanse jaren 50 met de nieuwe Creator Expert set Diner in de Stad (10260). Op de begane grond is een diner in de stijl van de jaren 50 gehuisvest met een groot gebogen raam, rode barkrukken, een jukebox, een toonbank en een open keuken. Op de eerste verdieping vind je een sportschool met een boksring, een boksbal en een trainingsruimte met gewichten. Helemaal bovenin zit een opnamestudio met een zangcabine, een mixtafel en een koelkast met drankjes. De gevel van het gebouw is uitgevoerd in roze en blauwgroen in Streatline Moderne-stijl en voorzien van een groot DINER-bord. Buiten vind je gebogen ramen, balkons en een trap plus een roze cabriolet en een gedetailleerde stoep inclusief brievenbus, parkeermeter, bloempotten en een lantaarnpaal. Dit prachtige verzamelobject is speciaal ontworpen om een uitdagende en plezierige bouwervaring te bieden, met een vleugje nostalgische charme. Inclusief 6 minifiguren die nu voor het eerst niet voorzien zijn van de oude standaard gezichtjes die je in de Creator Expert sets vond, maar met gezichtsuitdrukkingen. De set is 34 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep en bestaat uit 2480 stenen wat niet veel meer of minder is dan de overige sets uit de serie. Vanaf vandaag kun je met deze set aan de slag. En wat de set kost? Dat is maar €169,99 wat gezien het aantal stenen nog heel erg meevalt.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-01-2018 14:27
Aantal keer bekeken: 646

Reacties

Door Skull_kid (1332 reacties) op 02-01-2018 13:15
Rol: Forum Moderator
( PM )
Ik vind die "binnenkort uit de handel" aanbiedingen altijd flink tegenvallen.
Door Fantasyfreak (838 reacties) op 02-01-2018 17:35
( PM )
Quote:
Ik vind die "binnenkort uit de handel" aanbiedingen altijd flink tegenvallen.


Vind ze dit keer niet heel bijzonder, maar vorig jaar heb ik er een aantal hele goede deals vandaan gehaald