UCS Millennium Falcon bij Bart Smit en Intertoys

Hij is al een paar keer verschenen bij LEGO en ook gister was hij heel even verkrijgbaar (en daarna ook direct weer weg), maar er zijn nog genoeg LEGO en Star Wars fans op zoek naar de gigantische UCS Millennium Falcon. Wil jij deze "piece of junk" ook nog hebben dan zijn er meer winkels waar je nu je geluk kunt proberen.

Zo is het nu mogelijk om bij Intertoys en Bart Smit een pre-order te plaatsen. Ze verwachten de sets op 12 januari te kunnen leveren. Of ze deze belofte echt waar kunnen maken weten we niet zeker aangezien de set bij LEGO ook steeds uitverkocht is, maar het valt altijd te proberen. Hij kost gewoon 849 net als in de LEGO Store zelf. Het enige voordeel wat je wel bij de LEGO Store
hebt is dat je er heel wat VIP punten voor krijgt en een speciale VIP pas die je het hele jaar door exclusieve beloningen en voordelen geven die met Star Wars te maken hebben. Maakt jou dat niet veel uit en wil je gewoon koste wat het kost die Millennium Falcon in huis halen dan zijn Intertoys en Bart Smit de oplossing.

Geplaatst door Fantasyfreak op 09-01-2018 15:03
Aantal keer bekeken: 1133

Reacties

Door Tailsknux (257 reacties) op 10-01-2018 13:28
( PM )
Wordt denk ik vooral interessant als ze kortingsacties hebben. 10% korting is toch al een verschil van 84,90.
Door Gamemaster (16 reacties) op 12-01-2018 08:47
( PM )
En al weer uitverkocht :,)