LEGO Store acties van april


Allereerst wensen we jullie allemaal fijne Paasdagen. Het is alweer 1 april en dus tijd voor LEGO nieuwtjes en aanbiedingen. Er zijn een aantal nieuwe releases van vandaag, een aantal promosets en uiteraard weer een minibuild. En geen zorgen deze nieuwtjes zijn allemaal gewoon serieus te nemen. Laten we starten met het overzicht.

Gratis Minifigure Factory
Koop jij vanaf 2 april voor minimaal 55 aan LEGO dan krijg je daar een leuk setje bij cadeau. Het gaat om de Minifigure Factory die het 40 jarige bestaan van de minifigure viert. Een echte set voor de verzamelaars. De set zit in een doosje vast die de omgeving van een fabriek voor moet stellen. Er zit een LEGO medewerker bij die controleert of de minifigs, hier in de vorm van microfigs, wel goed worden. De microfigs hebben ieder een print van een klassieke LEGO minifigure. Zo zijn ze nog niet eerder uitgekomen en daarom een geweldige set om aan je verzameling toe te voegen. Wees er wel op tijd bij, want op=op.


Nieuwe Release: Go Brick Me
Vanaf vandaag is er een nieuwe set uitgekomen in de BrickHeadz serie: Go Brick Me. . Op het internet kwamen we al regelmatig hele mooie BrickHeadz creaties tegen die de LEGO fans zelf gemaakt hebben. Vaak in de vorm van een film- of strippersonage. Maar vanaf nu is het ook mogelijk om jezelf te gaan maken in de vorm van een BrickHeadz. Of eigenlijk was dat natuurlijk al mogelijk, maar LEGO maakt het je nu wat makkelijker. De set bevat 708 onderdelen waarmee je heel wat combinaties van items kunt maken. En de prijs? Die zit op 34,99. Dit setje is vanaf nu verkrijgbaar in de LEGO Store.


Maandelijkse mini-build
Een nieuwe maand, een nieuwe mini-build. Deze maand kunnen kinderen van 6 t/m 14 jaar op woensdag 4 april tussen 16:00 uur en 18:00 uur weer terecht in een fysieke LEGO Store om een sprookjesachtig setje te gaan bouwen. Het is namelijk de kikkerprins die je in elkaar mag gaan zetten. Ieder kind krijgt een zakje mee naar huis, maar uiteraard geldt hier op=op en de zakjes zijn niet los te koop.


Gratis Zane's Kendotrainingspod
Koop jij voor minimaal 35 aan LEGO Ninjago dan ontvang je gratis de Zane's Kendotrainingspod bij je bestelling. Deze actie duurt nog tot 12 april of zolang de voorraad strekt.


Gratis paashaashut
Koop jij voor minimaal 35 aan LEGO in de LEGO Store dan ontvang een paashaashut met een leuke minifigure met hazetandjes en een paasmuts op. De actie is nog maar tot en met 2 april geldig dus wees er op tijd bij als je dit figuur graag in je verzameling wilt.


Nieuwe release: Minigigures serie 18
LEGO viert dit jaar dat het patent van het blokje 60 jaar bestaat, maar daarnaast hebben ze nog een leuk feestje om te vieren. De bekende LEGO minifigure bestaat 40 jaar en daarom hebben ze besloten om een extra feestelijke serie collectable minifigures uit te gaan geven.

Voor vele verzamelaars van de CMF's zijn toch de gekostumeerde figures het populairst om te hebben. En dus bestaat serie 18 uit bijna alleen maar gekostumeerde figures. Zo zijn er figures verkleed als LEGO blokje, figures verkleed als dier of plant en een hele leuke flashback naar een klassieke politie agent. De serie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de LEGO Store en heeft een adviesprijs van 3,99 per zakje.

Geplaatst door Fantasyfreak op 01-04-2018 13:57
Aantal keer bekeken: 546

Reacties

Door Fantasyfreak (954 reacties) op 01-04-2018 15:09
( PM )
Had het niet in het bericht gezet, maar als je morgen eventueel voor 55 besteld krijg je dus de factory en de paashaashut bij je bestelling