LEGO Star Wars aankondiging UCS Y-Wing Starfighter

Als je het LEGO nieuws een beetje volgt hebt je misschien de Y-wing de laatste tijd wat meer voorbij zien komen. Dat was niet zonder reden, want er komt inderdaad een nieuwe Ultimate Collectors Series-set aan, namelijk de USC Y-Wing Starfighter (Star Wars) (75181) .

Zoals altijd wordt het schip meegeleverd met een displaystand en een informatieplaatje. Er zitten 2 figures in, een Gold Leader en een R2-BHD droid, die ook in het schip zelf geplaatst kunnen worden. Uiteraard heeft de Y-wing weer dankzij de 1967 onderdelen genoeg details waar menig Star Wars fans van kunnen genieten. De Y-wing Starfighter is ca. 7 cm hoog, 61 cm lang en 30 cm breed, en ca. 24 hoog bij plaatsing op de standaard.

Maar leg alvast wat geld opzij, want de set zal een prijskaartje van 229,99 hebben. Gelukkig heb je nog wel een maandje om te sparen, want op 4 mei zal de set de LEGO Store binnenvliegen. En die datum is voor de meeste Star Wars fans ook wel bekend als May the 4th dus het kan zijn dat er ook nog wat leuke promo's bij zullen komen. Als dat zo is dan laten we je dat uiteraard op budgetspelen weten.

Geplaatst door Fantasyfreak op 04-04-2018 21:34
Aantal keer bekeken: 422

Reacties


Er is nog niet gereageerd.