Het grootste LEGO spektakel ter wereld: LEGO World


Net als ieder jaar zal ook dit jaar weer veel te bouwen zijn tijdens de herfstvakantie. Want in de Jaarbeurs in Utrecht kun je van 18 t/m 24 oktober iedere dag tussen 10:00 en 17:00uur terecht bij LEGO World.

Naast spelen met LEGO thema’s kun je ook meebouwen aan modellen van filmiconen, inspiratie opdoen bij de bouwwerken van 80 geselecteerde AFOL’s (Adult Fans Of LEGO), leren coderen, meedoen aan bouwwedstrijden of het Nederlands Kampioenschap LEGO Bouwen via Intertoys (tot 13 jaar), meebouwen aan het langste LEGO treinspoor, Ninjago trucs oefenen, knutselen bij Friends en nog veel meer. Kijk anders even op de plattegrond om te zien hoeveel er is in deze ruimte van 35.000m˛!

Een andere leuke extra die uniek voor dit jaar is zal een levensgrote Bugatti Chiron zijn die voor meer dan 90% gemaakt is uit LEGO Technic, uit meer dan 1 miljoen Technic onderdelen bestaat en zonder lijm in elkaar is gezet! Hij kan ook echt rijden door gebruik te maken van meer dan 2300 LEGO Powerfunctions motoren. Een geweldig project die je dus dit jaar op LEGO World met eigen ogen kunt bekijken.Bestel je tickets online en je betaalt €19,50 per ticket. Wil je ze toch liever pas aan de kassa kopen dan zullen ze €25 per stuk kosten. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Elke hal van LEGO World heeft een of meer horecaterrassen. Dé plek om je benen te laten rusten terwijl je geniet van een (gezonde) snack, lunch, een kop koffie of limonade. Ook kun je hier je eigen lunch nuttigen.

Wil je LEGO kopen? Dat is ook mogelijk want er zal een Intertoys winkel aanwezig zijn en er zullen stands zijn met losse stenen en andere artikelen waaronder broodtrommels en sleutelhangers.

Er is in ieder geval genoeg te doen. Ga jij er ook heen? Laat het even weten in de comments.

Geplaatst door Fantasyfreak op 21-09-2018 15:47
Aantal keer bekeken: 1141

Reacties


Er is nog niet gereageerd.