Doe 14 oktober gratis mee aan het NK Catan in Rotterdam

Ben jij een echte Catan fan, dan is het goed om te weten dat op 14 oktober in Rotterdm het Nederlands Kampioenschap Catan zal gaan plaatsvinden. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom om de uitdaging aan te gaan de beste Catan speler van Nederland te worden. Naast diverse prijzen maak je kans om Nederland uiteindelijk in Keulen te vertegenwoordigen tijdens het WK Catan!Terug naar de basis
Heb je nooit de uitbreidingen gespeeld van Catan, dan hoef je je overigens geen zorgen te maken, want tijdens het kampioenschap wordt er alleen gebruikgemaakt van de basisversie. Elke deelnemer speelt drie ronden waarna de vier beste spelers doorgaan naar een laatste finalepotje. Die gene die in de final staan vallen sowieso in de prijzen: de nummers twee, drie en vier worden beloond met spellen. De uiteindelijke winnaar van het toernooi kwalificeert zich voor het Wereldkampioenschap Catan in Keulen en mag zich bovendien Nederlands Kampioen Catan 2018 noemen!

Gratis deelname
De deelname is gratis, dus heb je 14 oktober niets te doen en ben je in de buurt, of ben je gewoon een fervente Catanspeler, wie weet is het dan leuk om eens langs te gaan. De deelname is gratis en de eerste 80 inschrijvingen krijgen sowieso een gratis goodiebag mee naar huis. Je kunt je hier inschrijven.
Het evenement begint om 12:45 en vindt op dezelfde locatie plaats als waar vorig jaar het record, met 1100 spelers Catan spelen, werd gezet (Locatie:Erasmus Sport Center, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam). Zie voor meer informatie ook Rollthedice.nl/catan. Speel jij nog wel eens een potje Catan?


Geplaatst door Yorn op 21-09-2018 11:59
Aantal keer bekeken: 388

Reacties


Er is nog niet gereageerd.