De nieuwe LEGO Creator Expert modular komt er aan

Je hebt sets en je hebt sets. Maar menig LEGO fanaat weet dat de modulars van de Creator Expert serie altijd wel een genot zijn om te bouwen. Begin volgend jaar mogen we weer aan de slag, want dan komt het volgende gebouw in deze serie uit: Garage op de Hoek (10264).Kom langs bij de LEGO Creator Expert 10264 Garage op de hoek waar je een wereld vol pret en leuke verrassingen zult ontdekken! Dit geweldige model heeft afneembare bouwgedeelten voor eenvoudige toegang tot het zeer gedetailleerde interieur en bestaat uit 3 verdiepingen.

Op de begane grond bevindt zich een benzinestation in jaren 1950-stijl met brandstofpomp, kiosk en een garage met roldeur, brug en bandendemonteerapparaat. In de dierenkliniek op de middelste verdieping vind je een onderzoektafel, aquarium en een wachtruimte met bank. Op de bovenste verdieping bevindt zich een goed uitgerust appartement met keuken, tv, bank, bed en een trap naar een dakterras met ligstoel, parasol en bloementuin. De buitenkant van het gebouw heeft een klassieke gevel uit de jaren 1950 met uithangbord, gedetailleerde ramen en een decoratieve daklijn, plus een stoep met een boom en een fraaie lantaarnpaal.

Deze charmante toevoeging aan de serie Modulaire Gebouwen is ontwikkeld voor een uitdagende en boeiende bouwervaring vol nostalgie. Ook inclusief een scooter, een sleepwagen en 6 minifiguren, plus figuren van een papegaai, konijn, hond, kikker en vis.- Inclusief 6 minifiguren: de eigenaar van het benzinestation, een monteur, een dierenarts, een vrouw, een man en een meisje, plus figuren van een konijn, papegaai, hond, kikker en vis.

- De geavanceerde bouwset Garage op de hoek met 3 verdiepingen bevat veel verschillende van stenen gebouwde details, waaronder een gedetailleerde gevel in jaren 1950-stijl met uithangbord, ramen, erkers, gewelfde deuropening, roldeur van de garage, decoratieve daklijn en een dakterras, plus een gedetailleerde stoep met boom en fraaie lantaarnpaal. Deze set bevat ook een sleepwagen en een scooter.

- Op de begane grond vind je een benzinestation met een emmer en een benzinepomp met slang, plus een kiosk en een garage voor auto-onderhoud en reparaties met een kassa, gereedschapsrek en -trolley, olievat, bandendemonteerapparaat en een werkende brug.

- De dierenkliniek op de middelste verdieping bestaat uit een onderzoekstafel, papegaaienkooi, aquarium en een wachtruimte met bank, stoel, tafel en bloempot, plus de bureaulamp, microscoop, mok, krant, envelop, schaar en injectiespuit van de dierenarts.

- Het appartement op bovenste verdieping is voorzien van een goed uitgeruste keuken met een oven om koekjes in te bakken, een gootsteen, een pan, een mok, zout en peper, een lepel en een spatel, plus een bank, een bed, een ouderwetse tv en een badkamer met toilet.

- Op het dakterras vind je een ligstoel, een parasol en een bloementuin.

- De sleepwagen heeft een werkende lier.

- Accessoire-elementen: een raamtrekker en een valhelm.

- Help de medewerker van het benzinestation de scooter in jaren 1950-stijl vol te tanken.

- Open de roldeur naar Jo's garage, compleet met bandendemonteerapparaat en echt werkende brug.

- Haal de modulaire gedeelten weg om het gedetailleerde interieur te kunnen bekijken.

- Elementen met opdruk die nieuw zijn vanaf januari 2019 zijn de etalage van de dierenkliniek, het bord van het benzinestation en een bedrukte Octane benzinepomp.

- Speciale elementen: zwarte schaatsen die nieuw zijn vanaf januari 2019, een 2x6x2 raam in zandblauw, 1x1 medium grijze dakpannen, een 1x1 hoekplaat in donkerblauw en zeldzame donker-oranje elementen in verschillende vormen en maten.

- Deze set bevat 2569 onderdelen.
- Afmetingen: ca. 32 cm hoog, 26 cm breed en 25 cm diep.

- De sleepwagen is ca. 6 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed.Wanneer je deze dan in huis kunt halen? Vanaf 1 januari zal hij beschikbaar zijn in de LEGO Store. Of klik hier voor een directe link. Ga jij deze set toevoegen aan je verzameling of wil je er iets anders over kwijt? Laat het even weten in de comments.

Geplaatst door Fantasyfreak op 04-12-2018 00:25
Aantal keer bekeken: 843

Reacties

Door Fantasyfreak (973 reacties) op 04-12-2018 20:04
( PM )
Ik vind de set er zelf trouwens wel erg leuk uit zien, maar vind het huisgedeelte eigenlijk iets te klein. Daar wordt minder dan een halve plaat voor gebruikt terwijl waardoor je zo beperkt bent in de ruimte.

Uiteraard is dat snel een probleem met hoekgebouwen, maar bijv. de Brickbank was een groot vierkant blok die ook op de hoek kwam en daar zat best veel ruimte in waar ze veel leuke dingen mee konden doen