Days of Wonder kondigt Ticket to Ride: London aan

Ticket to Ride vliegt de wereld over, na kleinere edities als Ticket to Ride: New York volgt er nu een volgende uitvoering. Vandaag heeft Days of Wonder namelijk de release van het bordspel Ticket to Ride: London bekend gemaakt. Ticket to Ride: London is een geheel nieuwe en snelle versie van het populaire bordspel Ticket to Ride, waarschijnlijk vergelijkbaar met de eerder genoemde New York variant.

Ga terug in de tijd naar de mode en muziek hoofdstad van de jaren 70. Spring aan boord van een dubbeldekker bus en scheur door de historische straten van Londen, breng een bezoek aan Buckingham Palace en het British Museum of luister hoe het klokkenspel van de Big Ben over de Thames klinkt.

Tijdens deze kortdurende variant uit de Ticket to Ride spellenreeks race je als spelers tegen elkaar in het Londen van de jaren 70 om de belangrijkste buslijnen te claimen en de bestemmingskaarten te voltooien. Daarnaast kun je extra punten verdienen door districten te voltooien: dit doel bereik je door alle locaties van een district aan elkaar te verbinden.


Dankzij de snelheid en het compacte formaat van het bord schijnt Ticket to Ride: London binnen 3 minuten te leren te zijn en is het gemakkelijk mee te nemen. Ticket to Ride: London is een stand-alone game, gemaakt voor 2 tot 4 spelers, de speelduur is met een tijdspad van 10-15 minuten kort. Het ziet er dus naar uit dat New York een succes was en dat we meer grote steden in pocket formaat kunnen gaan verwachten.

Ticket to Ride: London zal vanaf juni in de winkels liggen met een prijskaartje van 19,99. Uiteraard zullen we hem ook toevoegen aan de prijslijsten, zodra we hem in het wild spotten.Geplaatst door Yorn op 02-04-2019 18:35
Aantal keer bekeken: 858

Reacties

Door BjornSlimbo (531 reacties) op 02-04-2019 22:42
( PM )
Ticket to ride: London
EAN: 0824968205617