Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

999 Games kondigt Legacy versie van Machi Koro aan

999 Games komt ergens in het derde kwartaal met een gloednieuwe Legacy game in de vorm van Machi Koro Legacy. Voor wie niet bekend is met Legacy games, dit zijn spellen waarbij je gedurende het spelen steeds meer onderdelen in het spel ontgrendeld en zo geleidelijk permanent onderdelen van het spel
veranderd.In Machi Koro legacy Machi Koro zullen de spelregels en spelonderdelen ook gaandeweg veranderne. Machi Koro Legacy voegt zo over de duur van 10 potjes zowel vreemde als bizarre extra’s toe waarmee elk volgend spel anders en uniek wordt. Aan het eind van jouw reis is de legacy van Machi Koro verteld en heb je een definitieve versie van het spel geformeerd die je nog zo vaak kan spelen als je wilt.

999 Games brengt hiermee, met het toegankelijke Machi koro, het ‘Legacy’ concept naar de meer mainstream bordspel markt. Dat maakt ons in ieder geval enthousiast. De enige slag om de arm die we hebben is het feit dat potjes slechts 30 minuten duren, dus dan zou je al vrij snel door de 10 potjes met nieuwigheden heen zijn. In ieder geval wordt het dan wel een spel waarbij relatief gemakkelijk alles te ontgrendelen is, zodat je niet straks met een half gespeeld spel. In ieder geval is onze nieuwsgierigheid gewekt en zijn we benieuwd wat Machi Koro Legacy ons gaat brengen.


Geplaatst door Yorn op 03-05-2019 15:22
Aantal keer bekeken: 1389

Reacties

Door Bos(s) (36 reacties) op 04-05-2019 08:02
( PM )
Ben hier wel benieuwd naar. Machi Koro altijd een leuk spel gevonden. Wel bijzonder dat 999 Games hem hier in Nederland uit gaat brengen terwijl White Goblin Games de originele game + uitbreidingen heeft uitgegeven in Nederland.