Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

999 Games brengt 12 uur durend spel Western Empires uit

999 Games begint zich steeds meer te richten op de wat uitdagendere spellen. Konden we voorheen al aan de slag met bijvoorbeeld Rajas van de Ganges en eerder al Civilization, nu komt daar Western Empires bij. Het betreft een Engelstalige versie en is daarmee niet bedoeld voor alleen Nederland en België

999 Games zelf:
Nadat we in 2015 eenmalig en in beperkte oplage het spel Mega Civilization hadden uitgebracht is dit spel door de ontwerpers Flo de Haan, Gerart de Haan en John Rodriguez doorontwikkeld. Als gevolg hiervan komt nu Western Empires uit, een spel voor 5-9 spelers.

In Western Empires begeleiden spelers een klassieke beschaving van de steentijd tot de ijzertijd. Door te handelen en te ontwikkelen zal hun cultuur groeien en zich steeds verder uitbreiden. Een potje Western Empires kan 12 uur duren om te spelen. En samen met het spel Eastern Empires, dat later zal worden uitgebracht, kan het worden gecombineerd tot Mega Empires. Een gigantische spelervaring tot 18 spelers.

Wil je meer weten, dan kan je lid worden van de Western Empires Facebookgroep of een kijkje nemen op de website www.westernempires.com waar je het spel binnenkort ook vooruit kan bestellen.

Wat is het langste potje dat jij ooit hebt gespeeld?

Geplaatst door Yorn op 18-07-2019 16:09
Aantal keer bekeken: 707

Reacties


Er is nog niet gereageerd.