Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetspelen is op zoek naar nieuwe tabletoppers

Het Budgetspelenproject is inmiddels 2,5 jaar onderweg en we zijn goed op weg! Maar we hebben jullie hulp nodig om de volgende stap te zetten. Zo willen we bijvoorbeeld meer gaan focussen op het delen van de belangrijkste bordspelnieuwtjes met jullie, dit alles tussen (meer) aanbiedingsnieuwtjes heen. Daarvoor hebben we echter een extra aanwinst in het team nodig, die als nieuwswaakhond graag op dit gebied jullie op de hoogte kan gaan houden.

Verder wordt ook de database steeds groter, maar hebben we ook nog heel wat spellen toe te voegen. Om de kwaliteit te behouden kunnen we jullie hulp hiervoor goed gebruiken! Je komt in ieder geval straks in een gezellig team van bordspelfanaten die net als jij graag bezig zijn met onze hobby. Maar waar zijn we precies verder naar op zoek?

Redacteur/ Nieuwswaakhond (x1)
Lijkt jou het leuk om over bordspellen te schrijven? Dan ben je hier aan het juiste adres.
We zoeken namelijk nog een redacteur die graag over zijn hobby schrijft. Met name op het gebied van nieuwtjes binnen de bordspelwereld kunnen we nog heel goed iemand gebruiken. Uiteraard bieden we je ook een platform om je eigen artikelen te plaatsen, die je vanuit je eigen koker graag zou willen schrijven. Heb jij wel interesse om nieuwtjes te delen met alle Budgetspelers en misschien af en toe een recensie of special te schrijven over bordspellen?

Bordspeltoevoegers! (x2)
Ook op Budgetspelen zijn we op zoek naar nieuwe toevoegaanwinsten! Alleen bij Budgetspelen ligt de focus op het toevoegen van bordspellen. Samen met Carina ga je daar helemaal los met het verder uitbreiden van de bordspellen in het vergelijkingsassortiment. Bordspellen zitten niet zover af van games, ze vullen eigenlijk het cooperatieve gat wat momenteel bij games heerst aan. Wil je er meer over weten en ervaren, of heb je er zelf al veel ervaring mee? Dan is dit team misschien wat voor jou! Ook hier is het zaak om een beetje van organiseren te houden.Kom jij ons team versterken?
Kom jij bij ons gezellige tabletopteam? Stuur dan een mailtje naar yorn@budgetgaming.nl met een vermelding rondom welke uitdaging je aan wilt gaan en een korte introductie over jezelf, je leeftijd en waarom je graag een steentje zou willen bijdragen. Heb je een Budgetgamingaccount, vermeld dan tevens je nickname. Minimale leeftijd is overigens 16 jaar.

De komende week kun je je aanmelden, daarna zullen we kijken wie we gaan verwelkomen bij het Budgetspelen team! Hoe dan ook, willen we iedereen bedanken die zich aanmeldt! Met zijn allen komen we verder binnen dit project! Woehoei!

Geplaatst door Yorn op 05-08-2019 17:34
Aantal keer bekeken: 644

Reacties


Er is nog niet gereageerd.